|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem sa spajanjem dva kompa
ovako: slika ce vam sve objasnit... ![]() 1) preko routera (dlink 584) se spajaju dva kompa 2) moji je glavni, sestrin je guest 3) moramo imati pristup netu neovisno i kad treba i istovremeno 4) uz to i Lan konekcija, za shareat podatke broj 1-2-4 su uspjeli..3 nije nazalost... sljedio sam malo upute o HOW TO ovdje u PCE, i stavio moji komp 168.192.0.1 a sestrin 168.192.0.2 a njezin def je 168.192.0.1 (znaci moji) def. od rutera je 168.192.1.1 e sada, dok pokusam stavit na local area connection da moji bude 168.192.0.1 onda radi, ali dok ukljucim ono Share tako da moze i drugi komp se spajaj preko mog izbaci mi onog errora (VIDI SLIKU) kaze da ja vec koristim tu IP adresu: 168.192.0.1 ali nigdje drugdje mi nije postavljen taj IP. moze strucna pomoc? (ali u ''jezik'' za onog koji nije iskusan u tome) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ok, taj je problem rijesen sa Spy botom i Hijack this, radilo se o spyware-u..no sada problem jos uvijek stoji... neznam zasto ali nikako da se spojimo na net istovremeno... kao receno stavio sam da sam ja admin, znaci glavni, moj IP 192.168.0.1 a sestrin guest da se spaja preko mene na net, i IP 192.168.0.2 dajte pomognite molim vas..bitno mi je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
e ovako prijatelju da se nepravim pametanjer ti je NEX sve vec napisao pokusacu ti malo razumljivije napisati sta da uradis iz svog kompa sa mrezne povuci kabel u ruter u lan1 iz sestrinog kompa sa mrezne povuci kabel u lan 2 postavi ruter u "router-mod" imas negdje ovde u sticy-ima objasnjeno kako sve ostalo si dobro uradio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|