|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
kontrola spajanja i downloada svih korisnika
Evo da ne duljim trebam pomoc.Pošto imam jedini adsl u ulici odlucio sam biti dobar i to podjeliti sa susjedima,međutim imam filing da su to neki poceli iskorištavati više nego je bi dogovor ,pa me interesira imali program koji bi mi mogao pokazivat trenutno koliko ima korisnika na mojoj liniji i koliki download imaju.hvala na svakoj pomoci, te da ih ako pretjeraju ja u tome onemogucim.hvala poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
kaj baš nitko nemre mi pomoč??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Bilo bi ipak dobro da napišeš kako si pustio internet, preko računala ili direktno sa routera i AP-a. Ako je preko računala, onda sigurno ima riješenje... Ako je preko routera i AP-a, onda ima manje opcija, ali najmanje što možeš učiniti je da ograničiš prioritet s QoS i/ili ograničiš protok na recimo 1mb na tom portu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
dao sam net preko rutera pa bi to vjerojatno i u ruteru trebao srediti, ali neznam kako.usout imam ruter d link.A veliko pitanje glasi ima li koji program koji bi mi omogučio kontrolu preko windowsa sa mog kompa sa minimalnim peckanjem po ruteru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Je li to adsl na routeru (tj. jel to adsl router) ili imaš dva uređaja, adsl modem i router? Opiši malo kako si to složio. Ako hoćeš da reguliraš preko kompa, onda moraš odvojiti mrežu sa susjedima i adsl router, dakle ide ti od kompa na "susjedstvo" i internet sa adsl modema-routera na komp. U tom slučaju preporučam CCProxy, mal i jednostavan program sa dovoljno opcija za dozvole i promet. Nedostatak takve konfiguracije je da komp mora biti upaljen da bi oni imali internet... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|