|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() E frend mi misli prodat neku njegovu staru grafičku karticu,pa sad,bez obzira što mi je frend,bojim se da me nezajebe. Pa bi ja tio znat koliko ta kartica vrijedi.Samo sam te podatke našo ko što u samom naslovu piše. Ati RadeonAti Radeon 9600,128MB ! Stara je oko 3 godine najmanje.Molim vas odgovorite. ![]() ![]() Sad sam novi na forumu pa nisam pregledavo stranice,nemam vremena.Pomozite. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
70-100 kn (ne vishe od 100) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Koju konfu imaš? ak se misliš igrat onda ti ta grafa nebude dovoljna za sadašnje i buduće igre.(tj. nebudeš mogel igrat pol novih igara, a pol budeš igral na minimalnim detaljima). max. 150-200kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijena dosta ovisi i o verziji iste jer može biti SE (naslabija), Pro (srednje jaka) i XT (najjača). Nekidan sam tražio za frenda taj podatak pa znam. Čini mi se da su taktovi gpu/mema bili: 324/400 (SE); 400/600 (Pro) i 500/600 (XT). Računaj da je mema DDR pa možda piše 200 umjesto 400 tj. 300 umjesto 600. Najbolje je da se instalira GPU-Z i tamo se vide svi podaci o grafi.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Hejter
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
tako niski takt meme? uff, mema je usko grlo znaci... ja sam se ocito zajebo, ja imao sapphire 9600pro (a mislio da imao 9600 non-pro) i zapamtio takt od 600MHz (znam da je OC isao preko 700MHz bez beda ![]() jbg, treba OC-at to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Hejter
|
Nekad je to 400 bilo ono UUUUUUUUUU vidi kako leti ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
meni se 2 spekle, kad sam dobio 3. u zamjenu za 2. specenu onda sam je se rijesio jer je bila pri kraju s garancijom... i vjerovao ili ne, taj kome sam ju prodao je ostao bez nje za 2 mjeseca, isto osla u vjecna lovista... sad ju imam u ladici kao suvenir, uskoro cu ju objesit na zid uz 7800GT, isto mrtvu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
I ja bi se nadovezao na ovu priču. Meni je "majstor" u HGspotu jednom kad sam kupovao low end grafičku za cca 300-njak kuna rekao da je od Ati 9200 serije najbolja 9200SE. Rekao je da je to zbog ovog SE što znači "second edition" ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Super Edition ![]() ![]() ![]() ![]() to zaljepio na ATi RAgeII+ 4mb..i da vidiš..unreal tournament,ma ko od šale ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() bome si bio baja onda, ja nisam imao pare za vudu 2 pa sam bio i prekosretan kad sam nabavio voodoo 1, isto diamond... nfs 3, Fifa World Cup 98, Quake 2... kupio sam karticu i istog dana sam išao na more i nisam mogao dočekati da već prođu tih 10 dana tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Ati radeon 9600 tv out problem
Do prije mjesec dana sam normalno gledao filmove s kompa na telki preko tv izlaza na mom Radeonu 9600 a onda je od jednom bez nekog posebnog razloga tv izlaz prestao raditi.Kada na properties odem na expand my desktop on this monitor slika na televizoru se samo na sekundu zatrese i ostane crna a windowsi ne prihvacaju televizor kao drugi monitor. Ulaz na televizoru uredno radi jer preko njega spajam i nintendo wii tako da s njim nema problema. Jel netko zna sto se dogodilo s grafickom karticom ili tv izlazom i moze li se to rijesiti? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|