|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Siemens C-010-I modem driver
ne mogu na t-com stranicama naci drivere za ovaj modem, pa ako mi neko moze poslati na rapidshare ili neki drugi server drivere , hvala lijepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne trebaju ti driveri za taj modem. Samo uštekaj i vozi ![]() Bar kaj se tiče Windoza...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Spamer. 25.03.2008. u 02:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
za LAN modeme netreba driver treba ti driver samo za mreznu na kompu prvo 100mbps ti je brzina veze na relaciji komp-modem drugo brzina 2mbps ti je brzina na relaciji modem-net a tebi sve sljaka dobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
znači brzina downloada i surfanja će mi ostati ista kao i na starom modemu simens 100 ako sam dobro shvatio, samo ce biti sporije između modema i kompa hm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na čemu si ti? Kakvo sporije komuniciranje modema i pc-a? 100Mbps je 50x veće od tvoje brzine surfanja! Nađi knjigu iz matematike od 1. razreda osnovne i obnovi znanje.
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
ok, samo mi jednostavno reci posto se baš ne kužim ne trebaš me sada "prat" da sve znam nebi ni pitao nisam se pravio pametan vec sam pitao: dali cu imati istu brzinu downloada sa mojom simens 100 i sa ovim simens 010 ako ide preko ove moje mrezne kartice, jednostavno da ili ne, ako je DA ostavit cu simens 010 ako je NE ostavit cu simens 100 kraj priče HVALA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hvalaaaa )) |
![]() |
![]() |
|