|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne znam zasto bi bila zafrkancija? iako to je lowlowend grafa tako da na neku iskoristivost tog dx10 mozes zaboraviti |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ma zbunila me ova slika jer na njoj imaju pcie grafu..ma znam da driveri na agpu nesto glume, al sta ces..ukoliko ce bit para ovo ce se uzet...sad jedno pitanje, hm, dal mi se isplati mjenjat maticnu s agp utorom za neku koja ima pci , i onda kupit jeftiniju grafu, ili je najbolje da ostane na agpu kako i je , pa da se uzme nesto jace od grafe za vise pare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da kažeš koje komponente imaš, vjerojatno bi nam bilo lakše preporučiti ti nešto. Slažeš li se? Opcija 'Moj komp' nije bezveze ovdje.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#7 |
Premium
|
naravno da nije...evo ovako: asus p5vdc-mx intel pentium d 805, 2.66 ram DDR2 1GB PC6400 (800MHz), Kingmax x2 hdd seagate 120 gb serial ata radeon 9600 1. maknem plocu i kupim neku koja podrzava pentium d tj. LGA 775 i ima pcie 300 - 400kn ( za prvu silu ) 1.1 kupim novu grafu za pci za cca 500kn ( Radeon HD 2600XT 256MB DDR3 ) a napajanje ce izdrzat..to znam... 2. da uzmem HD 2600XT AGP, 256MB DDR3 za 700 kn mislim , ovo prvo se najbolje isplati, ako zelim jos kasnije nadogradivat |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Opcija 1 je bolja. btw, kolega s posla me pitao jutros baš za takvu agp grafu pa ako si zainteresiran za prodaju, javi mi se na pm, a ću te proslijediti njemu.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
kako da ne....i burek....podgrijan jebemu svasta ti pada na pamet. ovi ti uz monitor za koji si pljunio svojevremeno barem preko 1500kn nisu bili u stanju dati kabel a sada bi ti ga netko trebao dati uz grafu za 500kn? spojit ces ga preko dvi-vga adaptera i biti sretan sto si adapter dobio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() ![]() ![]() hehehe...ok....hvala na svemu, od mene je to to, sto se tice ove teme...neka mod stavi lock.. i hvala jos jednom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|