|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Smrzavanje heeeelp
Pozz swima.... Dakle ovako iam jedan problemcek....Nedavno sam kupio komp.... I normalno mi sve radi kad ga upalim...Ali cim udjem u neku igru (tipa cod4,serious sam 2 ili slicno) nakon par minuta igre mi se samo smrzne slika i tako ostane....Jeli to do komponenti ili cega.... ako vam treba detalji o kompu izvolite: MBO GIGABYTE P35-DS3, iP35, DDR2, zvuk, G-LAN, S-ATAII, PCI-E, s.775 CPU INTEL Core2Duo E8200 BOX, s.775, 2.66GHz, 6MB c., FSB 1333MHz RAM PC-6400, 1 GB, CRUICAL Rendition, DDR2 800 MHz HDD 250.0 GB SEAGATE, SATA, 16MB c., 7200 okr/min, za desktop Napajanje 500W TAGAN i-Xeye 2, TG500-U26, ATX2 v2.0, 80mm vent,SLI, Super Silent VGA PCI-E GAINWARD Bliss GeForce 8800 GT 1 GB 600 MHzDDR3, 2XDVI, TV hvala na svakom odgovoru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Možda da probaš druge drivere za grafičku staviti... I da pogledaj temperature, da se ne pregrijava nešt slučajno... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
E jesi panjina ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
sad sam stavio na jedan sat da mi i cpu i ram testa....pa bum vidil kaj bum dobil...makar ne znam sta da postam kad se to napravi ![]() ![]() e da a za sta su mu one slike oni grafovi koji se dobiju to sam sad negdje vidio??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
problem je sljedeci...tijekom rada occt-a mi se zbrejka to i slika se pomuti...znaci sve je izgaseno osim occt-a....i zbrejka mi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
odi u folder u kojemu je instaliran OCCT i pronađi datoteku "Thread 0" ili "Thread 1" i očitaj što ti piše. Pa usporedi: Code 1 : The thread stopped because another thread has stopped Code 2 : User interruption (Off button clicked) Code 3 : Not enough memory to run the test Code 4 : Calculation error detected btw. pogledaj i što ti kaže pod System event viewer(RMB na my computer-manage-system tools-event viewer-system) i gdje imaš crveni znak pogledaj što piše, možda te jednostavno neki driver muči |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Registered User
|
eh dakle nisam doguro dalje od onog problema kad mi vec stigo sljedeci problem....ja iam neki feeling da su mi prodali sjebatu grafu....a mozda i nije do grafe ne znam.... ![]() ![]() problem je dakle pocne mi dizat winde i dobim ovu sliku...nakon sto ih digne sve mi bude tak sjebano ko sto je na slici i onda mi se nakon nekog vremena smrzne....kaj da im furam cijeli komp u servis nazad ili sta....ili mozda ima kakva pomoc...garanciju iam na sve.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno pregrijavanje ali recimo ja sam primje tio na svojoj da se nekad zna "zblesati" valjda sa refresh rateom ili nečim i ima sitne pixel artefaktiće i kad se "resetira" reza tipa promjenim sa 1280x1024 na 1024x768 i natrag onda radi kako treba... Ovo se (bar meni) dešava samo na Visti tako da očito neki driver issue ali nije ovakvo kao kod tebe, tvoje više liči na grijanje a 8800GT se dosta grije iako s druge strane one temperature gore navedene nebi govorile tome u prilog... Inače senzori na 8800GT malo lažu, u nekim programima posebno odstupaju žestoko... Uglavnom probaj s drugim driverima i ako ostane ista situacija na reklamaciju, kaj ćeš drugo...
![]() |
#15 | |
Registered User
|
Imam isti problem i sličan komp. Ne bi rekao da je temperatura jer se smrzne na početku većine igara, dok Menu u igri još radi, a vrti gpu stres bez problema. I to u niskoj rezi 1024x768. Probao sam s occt-om, memtestom, 3dmark i drugim programima i sve radi bez errora, ali kad uđem u bilo koju igru smrzne se i nestane slike. Probao sam staviti starije drivere, omega drivere i uvijek isto. Stavio sam i stariju karticu i sve radi, vrti igre. Event viewer mi javi neki nv4 infinite loop: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
jbg meni ne izbaci nikakav error....ma briga me sve mi je pod garancijom, ja nisam nist sjebo sutra im sa ulaznih vrata kuciste cijelo u vugla i nek oni to montiraju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|