|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Potrgan SATA konektor na disku
Pozdrav, svojim nadasve nepažljivim i grubim ponašanjem prema disku uspio sam strgati SATA konektor ![]() ![]() E, sad, zanima me imali li svaki hard svoju elektroniku ili se može naći elektronika sa iste serije ili istig proizvođača tih dijelova jer sumnjam da ću naići da nekog kome je baš taj isti hard riknuo, a da ne kupujem takav isti novi, kao ga ima uopće. Hard je u CoolDriveu pa mi se ne da vaditi sada i gledati model ali radi se o 300GB Maxtoru kupljenom prije godinu i pol do dvije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Čekaj jeesi baš pinove strgao ili samo onu L plastiku u konektoru? ako je samo plastika sa malo superljepila se to rješi bez problema... Inače RAK veli da se na novijim diskovima baš i nemogu kombinirati elektronike pa ono nebi na tvom mjestu niti pokušavao...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
I mislio sam da je nešto takvo s tom elektronikom! THX Zadnje izmijenjeno od: gandalf. 22.03.2008. u 20:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno ti je ostala zaglavljena u konektoru od kabla ali može se i bez nje spojit - tako da zaljepiš sam kabal za disk, naravno prvo moraš osigurati kontakt pinova pa to provjeri prije nego zaljepiš...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|