|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
problem sa zvukom! soundmax..
Prvo je bilo sve ok. asus mb p5b, gore intel i965 chipset. pentium dualcore na 3gige. soundmax integ. zvucna. radi sve. Tada sam išao raditi repair windowsa i nakon toga nema šanse da instaliram zvucnu. probao sam i najnovije drivere i stare koje sam imao. nece. stalno žuti upitnik u device manageru. E da i sada vise ne boota glatko vec onaj dio gdje bas piše starting windows(ona pomicna crta se brzo makne) traje preko minutu. nevjerovatno. zbog cega se produzilo bootanje? kako srediti zvučnu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni se isto tako dogadja kada instaliram prije zvuk nego XP hotfix, pa pripazi na redosljed, inace ako je prije radilo trebalo bi i sada! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Prvo se mora (automatski) instalirati microsoftov UAA bus driver. Tek onda ide instalacija Soundmax drivera. Ako nece automatski, uradi ovo: Klikni na taj device u device manageru gdje je zuti upitnik, pa idi na update driver. Nakon toga idi na ono "No, not this time" kad trazi opciju update-a s neta, pa klikni next. Zatim odaberi "Install software automatically" i opet idi na next. Sad bi se trebali instalirati MS UAA bus driveri, nakon toga restartaj komp (mada ne znam je li nuzno) i normalno instaliraj te soundmax drivere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Hvala srv. Probat cu. a znas li sta bi bilo ovo sa bootanjem? dali to ima veze sa sata driverima koje sam isto dirao (ono sa f6 kod instalacije). imao sam dva ponudjena i odabrao sam prvi po redu. kako da znam koje sam trebao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I mene to zanima već dosta dugo vremena to sa bootom jer mi se javlja samo kod XP.Ona pomična crta vrti po 20 puta što me užasno živcira i ne stavljam više XP nego vistu kod koje je to dizanje svega 3.5 puta.Ako je to netko skužio stvarno bi ga molio da pojasni kako to riješiti.Ja mislim da je nešto u biosu ali ne znam šta. Ako ima netko CD od ploće tj reviziju stariju od 209.07 na kojem nema vistinih drajvera i ako je voljan da ih pošalje poštom ja snosim trošak naravno Zadnje izmijenjeno od: tcrnjak5. 20.01.2008. u 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ali crnjak kod mene ta crta prodje tri puta ali onaj dio gdje piše starting windows je cekao oko minute! sada sam nabavio nekakve xp onda napravio upgrade te ponovo sata driver ubacio(ono sa f6). sad je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
SRV, hvala na pomoci tj informaciji. Mene je isti problem zaskocio nakon sto sam instalirao drivere za raid. No osim toga sam se igrao s nlite-om i puno toga promjenio u instalaciji xp-a pa sam mislio da se tu nesto zeznulo. Tvoj info je rijesio problem, koji sad vise i ne zgleda kao problem. Hvala jos jednom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
e ovako.. ja se bas ne razumijem previse u comp-ove i te stvari.. al imam problem (nije ni cudo) jednom kad sam skidala sliku sa neta, pojavio mi se virus (imam antivirusni program NOD 32) i normalno ja sam taj virus obrsala al on je ostavio posljedice.. a posljedica je to sto nemam zvuka... al bas nigdje.. kad ukljucim laptop odmah se pojavi da treba reinstalirati soundMAX,, ee a ja sam googlala al nisam nasla link pa eto ako netko moze pomoci.. neka pomogne..(windows vista) ak jos kakvih podataka treba recite.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|