|
![]() |
#1 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Toshiba wireless problem
Imam jedan mali problem s povezivanjem toshibe satelite L40 na ZyXEL router preko wireless-a. Prijatelj mi je kupio laptop i ja sam ga donio doma da se povežem u mene na bežični internet ali sam naišao na problem. Nikako se nemogu povezati. Instalirao sam Configfree i sad tamo mi samo kaže da je neki problem ali nema nigdje za upisati wep key i ostale podatke o ruteru. U windowsima mi samo piše da se nije moguće povezati. Na dellovom laptopu mi sve radi kao podmazano jer on ima dell wireless utitliti koji je iznimno lagan i koji kad nađe vezu ti samo upišeš key i to je to a ovdje mi i nije sve baš jasno. Pa eto ako je netko imao ovakvih problem ili ako netko ima toshibu na wirelessu neka se javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destroy all nod-32
Datum registracije: Feb 2007
|
Zar nitko nema ideju što bi moglo biti??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Jučer sam stavio opet Vistu i neće da se spoji na router bežično. 100 puta instalirao Atheros i ništa. Spojim se kabelom na mrežnu i radi. Tražim da se spoji bežično iako sam spojen kabelom i traži me šifru ja upišem izvadim kabel i radi bežično. Napravim restart i više neradi bežično, ali nakon oko 5 min sam se spoji bežično na moj router. Izgleda da kada se vista podigne ona ima nekog posla jer 7-8 minuta moj disk nešto vrti A kad odvrti sve radi kao beba. Sad samo neznam šta kog vraga traži toliko po disku. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|