|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Problemi sa Hardwarom
Eto ovako...Jucer uredno skidam torrente i sve super radim igram Cod4 odem spavat da bi ujutro upalio komp da se nastave skidati torrenti...kad ono kod loga u windowse xp komp se restarta i tako svaki put..Vadim procesor stavim natrag opet isto provjeravam rame opet isto grafa opet isto...Pitam se mozda je softwerski problem..mozda..idem preinstalaciju windowsa kada udjem da brisem particiju vidim uopce nemam sistema gore tj na hardu mi javlja da je sve prazno...neznam kako..btw.. napravim particije ntfs format krenem dalje uredno mi se kopiraju podaci za instalaciju i nakon prvog restarta trebala se nastaviti instalacija...i eto nece dalje ici od onoga kada provjerava dmi..i vidim nesto se muci hard poceo ruzit krcat sta sve ne...uzmem drugi hard spojim umjesto ovoga i radi..Radi se o hard disku samsung 160 gb otidjem na reklamaciju i tamo mi kazu za 2 dana mozda dobijemo rezultate a meni treba odmah pa sam uzeo novog seageta ali 80 gb i mora nadoplatit sta me iznenadilo da je ovaj duplo manji 30 kuna skuplji..I nista evo sada za sada sve radi...uglavnom zakljucak je nikad vise necu uci u eksperimente sa takvim brandovima.Nego ono sta mene zanima sta se to dogodilo i zasto..jer hard je novi radio je 3 dana 4 puff..E sada ovako prije tjedan dana je frend imo istu situaciju kod njega je bila samo softwerska blokada ali bas isti problem...Mene zanima sta ako mi se nesto takvog opet ponovi sta da napravim?imam osjecaj da nesto ne radi kako treba eto ovako....konfiguracija je slijedeca i sve novo..NAPAJANJE XILENCE 500 W ,PLOCA:GIGABYTE MA 760, PROCESOR AMD ATHLON X2 4400+,2X 1GB KINGMAX DDR2 800 MHZ,GRAFA:GIGABYTE 8600 GT 256MB,HARD DISK :SEAGETE 80 GB PRIMARNI SATA,,I SEKUNDARNI MAXTOR PATA KOJEGA KORISTIM ZA SPREMANJE TJ NE KORISTIM GA AKTIVNO Zadnje izmijenjeno od: m&n. 20.03.2008. u 18:48. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|