|
![]() |
#1201 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
U tom roku buš se moral iskazat pred ostalim članovima žderonja da si zaslužil njihovo poštovanje kao ravnopravnog člana. ![]() ![]() ![]() ![]() U pripravnički staž ti ne ulazi vrijeme prije finalne verzije novog pravilnika. ![]()
![]() |
![]() |
#1203 | |
Moderator
|
Citiraj:
Dobar tek. ![]()
![]() |
![]() |
#1204 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
I kak da onda poštene Žderonje prostače, prde i podriguju a da ne pričamo o sočnim komentarima na žene koje prolaze...??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
I onda kad se ispeku ostanu u sredini fino saftni ![]() Mljac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ko bog si se godinama obžderavao ko prasac a kad je stislo gibnuo na vegetarijanu ha??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Preporučam ga, a i u BUG-u je je po karakteristikama za tu lovu bio među prvima. ![]()
![]() |
![]() |
#1211 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Tu je jedini hardware mesina, a softwate roštilj i slični derivati ![]() Jeba vas pes ..... u nedjelju idem žderat s tastom i ostatkom ekipa. Deda ima rođendan - pa reko lagano kod Ribiča ( znam Mitzek znam, 2 potoka ![]() Ima da se ubijem ko živina i strgam lagano litricu vinčeka - pa onda dimof spat kakti krt, a vi se nahitavljite i dalje z komponentama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() I ja se bum ubli sa nekakvim povrćem na lešo. ![]()
![]() |
![]() |
#1213 |
Super Moderators
|
A ja danas ili sutra idem delati svoju omiljenu papicu ![]() Dakle-prvo se na masti od domaćeg pu-ajceka (malog) izdinsta povrće, ovda se na to hiti junetina narezana na kockice i malo promješa. Pa nakon toga tak jasno isto na kockice dobri stari pu-ajcek, pa nakon nekog vremena pureće meso. E...kad se to malo prodinsta-dolije se voda, i stavi dvije žlice riže. Kad je to sve skoro gotovo dolije se domaći paradajz iz boce, lovorov list a ako netko hoće može i bosiljak ili ružmarin.(malo-da se ne ubije okus). Netko stavlja kocke i vegetu, netko samo sol itd...ja mesnu kocku i samo mrvicu vegete pred kraj. Ako netko voli ljuće na volju mu je suhi ili konzervirani feferon, chili ili samo papar ![]() To bi kakti trebalo izgledati više kao ragu-juha, nekaj se gustoće dobije kad se riža raskuha, i od povrća i paradajza. Eh sad-u orginalu se na kraju u to zakuha friška taranica/kašica/naribano tjesto ili kak ko to zove. Mljac ![]() Ja u pravilu napravim lončinu toga pa malo mjenjam-koji put taranicu,koji put krumpir, žljčnjake i slično... I koliko se god trudio-meni to uvjek nekak na kraju ispadne ko čobanac vulgaris ![]() ![]() ![]() Ali je fino. Na žlicu je, mesa ima, povrće i paradajz daju dašak svježine ovom dijetnom jelu uz koje tak jasno ide raženi ili lički kruh i dobra stara Žuja, ili ako vam se omakne sa ljutinom i dobri stari gembač je možda i bolje rješenje. Rok-rok ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sjeti se na nas dok papaš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Super Moderators
|
Ufff...polako-tek sad idem ženu maltretirat da mi povrće očisti, iznese rajngle i slično ![]() Tek sam nahranio magarca, još malo prosurfam i taman ubijem koju Žuju i napravim papicu do tekme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Dubo sam dodirnut s čašću koja mi je dodijeljenja, svečano obećajme da neću iznevjeriti čast koja mi je dana. A sad se ispričavam i jer moram ubit ostatak Fiš-a s njokima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1219 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Statut nije pun rupa jer sve precizno definira. On ne služi za prijem u članstvo. To će odraditi pravilnik. Malo smo promijenili uvijete pristupa zbog očitih propusta. Tako žgoljavac od 75 kg može pojesti više od onog od 120 kg. Nešto se trebalo mijenjati. Isusovu bolju trećinu smo educirali kako da ga hrani da ga ne zovu Isus. Bio jadnik na dijeti a da to nije znao. Možete misliti kad mu napravi tavicu mramornog kolača i čudi se kako on to sam pojede. Što bi trebao? Podijeliti s narodom kao stariji Isus? Nema tog znanja ni ovlasti. Ja bi je pitao gdje je riba. Nakon educiranja i pripreme možemo ga zvati ž. Isus, a nakon Skupštine će postati Ž. Isus. Čestitam.
![]() |
![]() |
#1220 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
pozdrav dobrodošlice budućem članu s žgoljavim Ž.
![]() |
![]() |
#1221 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() rostiljcek se je ispoliral......... ![]() ![]() ![]() jadan puajcek,sad mu fali pol rebrica z jedne strane,red krmenatlof z druge,,o speku da ne pripovedam..... najgore mi je palo kaj sam moral zelenjavu s tim mjesat...al nije bilo tak strasno-zuljkba na salatu s puuno luka,cesnjaka... rekla su i deca da su jedva cekala da zima otprdi svoje pa da moremo rostiljat iza hize na travnjaku!!!! a posto zivim vu malemu selu...netreba mi priroda i bezrazlozno putovanje ,kad je imam pun K..c oko sebe!!: sweating : sweating : sweating malce sam se preznojil al kad je sve bilo gotovo,moja ceta Gremlina me je opkolila i : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : lagano satrla sve kaj se je speklo u 3 runde...: goood : : goood : : goood : a peso i macek su se : quake2 : : quake : ![]() ![]() ![]() sad bu i DR Rak uskoro pokazal zelju da mei dojde u "vizitu" i inspekciju HW,SW,i ledenica!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Headbangig Grunf!
|
Naj mi spominjat da trava raste, jer s tim i cvjeta sve i svasta na kaj sam ja alergican tak da sad hodam po gradu s narkomaskim izgledom crvene krvave oci, zastopani nos, i non stop kihanje. ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#1223 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
inače, ni ja ne volim da se spominje kak trava raste jer to snači da ja, moja 1 konjska snaga flakserice i pol karnistra benge imamo cjelodnevno druženje.
![]() |
![]() |
#1224 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() Citiraj:
misli pozitivno,ak pokosis travu,nebuju ti zmije,stakori i gusteri oko hize i oko rostilja se vrzmali..a i okecu ti bude ugodnije i nosu veselije kad zamirisi pokosena trava..po kojoj se "samo male spohices" nakon sredivanja stanja sa rostilja!!: cheers2 : cheers2 : cheers2 i daj prosim te, prestani cvilit ko hobit!! hobit...buahahahahaaa: roller : : roller : ajde ,zemi si hladnu pifu i ne kenjkaj!!: cheers2 : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Headbangig Grunf!
|
Kaj se tice rostilja: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : : nuts : Sam da ja fino najdem vremena, fino nasjeckat neku omanju sekvoju, da ne bi ponestalo drva ( jer rostlj ide na drva ne na ugljen), par kili mesa gakba i udri.MLJAC!!
![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
ono ispred konpjuktora
|
pa kaj.. i ja sam jučer imal roštilj. i bil je super. tim više kaj ga nisem ja pekel nek je moja draga Majka s velikim M fino to sve složila bez da sam ja znal. krmil sam do 11, ustal se, pogledal kaj je novog na netu i išel papati. mnjam: goood :
![]() |
#1227 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() Citiraj:
Obzirom na iskazanu želju, morati ću staviti kliješta za krimpanje na kičmu, gojzerice, uže, karabiljere, kacigu i ruksak pun klope da vidim kak radi mreža. Ovaj put sigurno neću ostati gladan jer bum Atilu pojel ak mi ne daš ništ za klopu. Molim, u mojim je krajevima pravo proljeće pa bi molio za lakšu klopu od zimske. Predlažem kotlovinu ili nešto takvo dijetno. ![]()
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: mitzek. 05.04.2004. u 22:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |
Moderator
|
Re: Re: deca,proljece je tu,travica je pocela rasti....
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1229 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Re: GRUNT!!!!!
Citiraj:
![]() Pac mi je najbolši kad odstoji bar jedan dan prije toplinskog udara sa roštilja Mam se primam posla - nego kom se radi dizajn (kaj sam sad otkril tajnu možda) ? Ja bum zato sve ovo popikal na net samo kaj mi crtanje baš nejde od ruke. Bu k'o predložil kakav dizajn? prije bacanja mesa na roštilj - mazanje senfom uvelike dodaje na punoći ukusa - to bar jednom zbavim tjedno - ne muči me zatvoreni prostor... ![]() Svesrdno se bilježim uz nadu da bute moju ispriku prožvakali i prihvaćenu špljuknuli u mom prafcu (al ne na majcu, molim!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Super Moderators
|
I onda??? Kaj se sve sprema za Uskrs??? ![]() Mislim, uz uobičajenu šunkicu, mladi luk, jajčeka i slično... Ja si sve gruntam kaj bi sve delao. Janjetina...hmmm...nema tak dugo da sam je jeo, a čista je lutrija dobiti komad koji bu na nekaj ličil kad ga ispečeš. A i ne jede mi se baš ![]() U petak je somina uvaljana u kukuruzno brašno i razno-razne bažul/krumpir salate... Nekak me najviše škemba vuče ispeći nekakvu guskicu i fino na njenoj masti krumpač ili mlince ![]() Ha ![]() Ajde da čujem prijedloge-sve kaj uključuje mesinu je dobrodošlo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|