|
![]() |
#1 |
Guest
|
Koji browser
Imala sam Mozzilu i pocela je gubit bookmarke, dva puta mi je tak napravila, stalno se nesto updeta..onda sam stavila Operu..ona opet izgleda trosi puno memorije, nista zivo ne pamti, opce mi se n svidja..dajte predlozite ima neki normalan browser..hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A puno izbora imaš, IE, Mozilla ili Opera. Pa biraj. Od mene preporuka za operu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reserved Curator
Datum registracije: Dec 2004
|
Postoji još jedan izbor, Safari, ali samo za one nenavikle na korištenje mouse gesturesa i nekih drugih pogodnosti vezanih za usability. Safari troši čak i više memorije od Firefoxa, ali pritom ne djeluje tako tromo kao FF. U tome pogledu, ali i u dosta drugih (kretanje među tabovima i pogotovo instantno vraćanje na prethodne stranice) Opera je i dalje daleko najefikasniji browser, ne računajući pojedine bete iz nadolazeće 9.5 verzije. Ne znam na što točno misliš pod time da ništa ne pamti, a problem gubitka bookmarka uvijek možeš riješiti backupiranjem, "File/Import and export/Export Opera bookmarks" u Operi, a "Bookmarks/Organise Bookmarks/File/Export/ u Firefoxu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pocisti staru instalaciju firefox-a (obavezno izbrisat profiles folder) i napravi cistu instalaciju. Poinstaliraj sve od ekstenzija sto ti treba i lijepo ugasi automatski update za sve. Iako ja imam sad ukljucen update i za FF i za ekstenzije, imam i iskustva da se neke verzije ekstenzija nisu slagale s nekim drugim ekstenzijama ili sa samim FFom. Bukmarke backupiraj iako ja nemam iskustva s navedenim problemima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
hvala puno....da bila sam joj sprijecila update al nemam pojma kak se uspjela ponovo updeatat..a sto se pamcenja tice..mislim ako upisujes neki usernam na mail ili sl..sve moras u Operi ponovo pisat..u FF napises prvo slovo i vec raspoznaje..a to je vec gubitak vremena..to sam mislila..hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Očito ne koristiš Wand u Operi. Kad upišeš neki username i password, opera te lijepo pita jel želiš da zapamti. Ako si stavila da zapamti, sljedeći put kad se želiš logirati, pored address bara imaš kao žuti čarobni štapić, klikneš na to i izbaci ti sve spremljene usernameove koji su asocirani s tom stranicom pa biraš. Ako imaš jedan, onda ti odmah upiše nakon što klikneš
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Operu koristim još od verzije 6 i nikad nikakvih problema s njom nisam imao. Izgleda da kod tebe nešto drugo ne valja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|