|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
sync out of range
Frendici to monitor izbaci kad pokrene igru sanitarium. Koji je to bog?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
To znači da grafa daje sliku na previše ili premalo herca pri nekoj rezi i da to monitor ne može prikazati (ako je MultiSync monitor, što su svi u zadnjih više od 5 godina). Koliko je star taj frendičin monitor i koja grafa? Koji driveri? Iako je vrlo vjerojatno greška u igri pa stilta grafu&monitor. Vjerojatno će pomoć patch ili da promjeni rezu u kojoj igra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nov, par tjedana
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
dx
DX najvjerojatnije baca preveliku rezu na monitor. Probaj postavit override na 60MHz... Prvo pokreni dxdiag, pa More Help tab pa override... tockica na Override value i tamo upiši 60. Ako sad radi igra ima previsoku frekvenciju pa ju probaj naštimat negdje u optionsima sanatoriuma. Nemam igru pa ti niš drugo nemogu reć... to bi bio moj prvi guess... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
frendu se gasil na gotovo svim igrama kaj su se dizale na 640x480 rezama (diablo 2, counterstrike 1,5, starcraft...) u xp-u dok u 98 nisu, monitor je belinea, grafa mx400, problem smo rijesili kad smo narihtali refresh rate overide, vjerojatno je u istoj stvari problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
XP-i inače prave pizdarije sa frekv osvježavanja slike , guraju 60Hz i gdje treba i gdje netreba a naročito kad su u pitanju stare igre, neka proba sa drugom rezolucijom ako igra to podržava i li već gore navedeno u DX-ima. Postoji na netu više zakrpa za XP-e po pitanju brljanja sa frekvom osvježavanja ekrana (Vsync). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|