|
![]() |
#871 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Jućer se lagano ulogiram na lapu u dnevnoj i ženica baci pogled. Lagano zbunjena faca i pita - kaj se ne igraš više EVE ? Oh igram draga, ali u međuvremenu malko i WOW ![]() ![]() Mislim da će uskoro biti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Once HC - always HC ![]() Ja sam noćas nakon 3 mjeseca apstinencije opet okusio Arenu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#873 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Citiraj:
80% spellova,buffova,abilitya...ne radi na privatu vise od 10ljudi na privatu usporava sve drasticno 50% global featureva ne radi na privateu nekoliko stotina poznatih bugova na privatu .... .... .... ...i secer na kraju WoW Emu je na windowsima i fali mu 90% funkcionalnosti pravog WoW servera koji su na linuxu... Ne bih rekao, stovise siguran sam. Kome, sebi i frendu i zbaganim NPCovima koji skacu okolo bez neke funkcije....??? MegaLOL, Kako igrat Massive MULTY igru sa 3-max15 ppla bez vecine itema,spellova....etc A Black Temple i 2/3 drugih instancea ili nema ili su prazni...lol. PS GM na privatu je dobro tjedana dana da se S.O.L.O. zgustas u MCu, BWLu, AQu......sa hackanim itemima i to je sve. Bilo kakav ozbiljniji gaming (PRO necu ni dovodit u kombinacije) je nemoguc ni pod razno, zato nemoj pricat price za njubine nego odi halat CoD4. Poz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#874 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
meni su ovi end raidovi u tbc dosadni...bt mi se uopce ne svidja a mh mi je malo dosadan zbog onih silnih valova mobova prije bosa tako da pomalo izbjegavam raidove sad sam si napravila malu magicu pa se s njom zezam ![]()
![]() |
#875 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#877 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
uzeo sam si orca Warrior i sad sam na 14 lvl i neznam na šta da trošim talent pointove i neznam jel pametnije igrat kao warrior sa 2 oružija ili sa jednim oružijem i štitom ili da kombiniram? zasad sam potrošio na cruelty 2 pointa i na rend 1 i jedan na bloodrage. Jel može neko preporučit neki redosljed powera koji da koristim za napad a da imam dovoljno rage-a i da najbrže ubijam...
![]() |
#878 |
mrzi zimu
|
mislim da se već puno puta baš na ovoj temi govorilo o talentima za woriora ![]() malo prelistaj stranice ![]()
![]() |
#879 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
koliko se sjećam svog dwarfa..arms/fury je best kombinirati..ovisno o potrebama grupe i stilu igranja..od warr se pretežno očekuje da bude tank..uz druide,tako da bi ti toplo preporučio 1h + neki dobar štit..jednostavno potrebno je da držiš aggro dok drugi žderu,piju kave..odu do wc-a ![]() tako je igra napravljena..pa eto...nađeš jednog dobrog DPS paladina..i na konju ste...ti tankaj,on DPS,druid DPS..i još par castera...ma mrak.. poželim opet igrati....samo da se ne plaća.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Guest
|
nego za najbolji DMG output citaj iskljucivo za FARMANJE (skinning) s warriorom koji je najbolji talent build? pvp me ne zanima jel ak me neko ganka, logacu shamana i pregazit ih ![]() dw ili neki 2h slam build? Zadnje izmijenjeno od: vorda22. 11.03.2008. u 12:15. |
![]() |
![]() |
#881 |
mrzi zimu
|
thedream - pa nije da se puno placa, oko 100 kn mjesecno kaj ne? to je difinitivno najjeftinija zabava...jeftinije od izlaska u kino u dvoje npr ![]()
![]() |
#882 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#883 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#884 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ma u 2g igranja sam mogao kupiti odličan wide LCD monitor..to mi je dovoljan razlog..da se,nažalost..više ne igram u WoW-u... a još sam na CRT-u...i ludim zbog toga.. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#886 | ||
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja jos igruckam...enh shaman, prezabavan iako dosta teško u areni...pogotovo 2v2 ![]() ![]() Jel se itko misli prijavit na onaj 3v3 arena turnir...štanga je što se plaća 20$ prijava... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nikak da se natjeram da svog starog shabana narokam na 70lv i nahebem im se mamice, definitivno po meni najbolja klasa u igri. Danas sam konacno magea navuko na 70lv, potrosio pare na glupog leteceg štakora. I sad sam shvatio kaj znaci konstantno igrat protiv premade-a u bg-u....jako lose za zivce |
![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Registered User
|
Shaman? Atm je daleko od ičega što bi se moglo nazvat najboljim ![]() WoW polako sve više i više umire... Ajde neka već jednom umre da mogu zaigrat neki drugi pošteni mmo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
mrzi zimu
|
kao prvo - Gogz molim te nemoj prepravljat moje kvotove...ako imas nesto za dodat onda izvoli napisat kaj hoces a ne brljat po mojim postovima kao drugo - ne bih se slozila da je wow nekvalitetnija zabava od izlaska u kino, u kino sjedis u mraku i ne pricas, ovdje barem ima interakcije da se razumijemo, ja idem u kino i volim kino, ali se ne slazem da je wow zlo kao trece - demon, zakaj je shaman daleko od icega sto bise moglo nazvati najboljim? kao cetvrto - ako vam svima wow toliko ide na zivce, zakaj ga igrate?
![]() |
#890 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() btw i ja sam prešao na original jer je istina da je puno bolji doživljaj (pa jbg ipak se plaća ![]() @flare, slažem se s tobom u potpunosti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#891 |
sto da napisem ?!
|
ehhh, ovako ekipa. mene je primilo da i ja probam taj famozni wow. do sad sam igrao gw i lagano mi je dosadio. znaci, kupio sam wow, game card, sve. nakon toga sam pricao sa prijateljem da ne mogu igrati ako nemam TBC, a ja ga naravno nemam, pa me zanima dali je to istina. trebam preporuku dobre instance (pvp po mogucnosti), gdje je nasa domaca (Hrvatska) ekipa. onda me zanima koliko ima patcheva za skinut i koliko su veliki. i dajte mi jos neke opce preporuke ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#892 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Može se igrati i bez TBC-a, jedino nećeš imat klase, profesije i lokacije koje dolaze u ekspanziji. A što se tiče updateanja, računaj na negdje oko gige downloada. Ili pitaj frenda da ti sprži patcheve. Ne tražiš ekspanziju, nego pvp realm s dosta hrvatskih klanova. Ma i tako za imalo ozbiljniju igru ćeš morat doći lvl capa, a tek onda udaraj po raidovoma, bgu, instancama ili štatijaznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#893 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao drugo - "/cheer" sa ekipom u azerotu mi je jedno 73 puta nekvalitetniji od "izlaska u dvoje" u kino, na pizzu...ma bilo šta...ili nedajbože skatepark sa ekipom...no opet je zabavno, samo manje zabavno od ovih gore nabrojanih stvari...al hej svakom svoji gušti, i nekužim čemu ovako napadanje na malo šale... i molim te.. quote me on that "wow je zlo"...nesjećam se da sam to napisao... Kao trece - shaman je daleko najlošiji izbor za zaigrat PvP o kojem gore pričamo...u PvE-u je sjajan divan sve 5...ali PvP je dizaster...jedino resto donekle funkcjonira...devovi to znaju i izgleda da ima kojekakvih buffova u sljedećem 2.4 ali ni to neće ispravit "CC madness" koji vlada kod ostalih klasa... Kao enh shaman nemogu se približit nekome bez da me fear-a, dota, stunna, sheep-a, sap, sleep, bilnd, trap i nemam pojma šta ne...shaman je jedina klasa bez CC-a... Kao četvrto - opet me quote-aj da sam rekao da mi ide na žive...naprotiv, zabavan je i volim ga zaigrat...ali mi je izlazak van i "interakcija" sa pravim ljudima daleko zabavnija... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Neznam dal si ikad naletio na enh shamana koji zna igrat. Koja god klasa da jesi mrtav si u vrlo kratkom vremenu zato kaj je moc u totemima, a to treba znat koristit |
![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
znaci sve se moze. super ! trazit cu frenda nek mi zaprzi sve te patcheve. a, koji su za preporucit realmovi s dosta Hrvatskih igraca ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#897 | |
Premium
|
Citiraj:
Druid ih isto sa onim kulcem rank 1 skida preopasno lagano... Jedina korist od totema je grounding, i earth bind pa onda stoneclaw (ubije lik earthbind, ja postavim stoneclaw, on dovoljno glup ide na stoneclaw i ovaj ga stunna...ali rijetki su takvi koji negledaju u imena totema)... Enh shaman je do 69 lvl-a prejak, ubija sve što mu stane na put...u arena kad sretneš likove sa 300+ resilience...šalaj baj šamane...sa svojih 25% crit rating i njegovim resilencom svaki 10-ti udarac mi je crit a critovi šamanu trebaju (za flurry i 10% više AP-a te clearcasting...).. Sve u svemu zaigraj sa enh shamanom arenu (2v2,3v3...) i zabavi se... Meni je ohohozabavno, ali preteško i preko 1700 trenutno nevidim da ću doći... U 5v5 je još moguće, ak ostala četvorka ima dobre CC-ove a ja spemam samo purge i random dropam toteme i zabavljam suparnički tim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#898 | |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Ja sam zadovoljan s svojim hunterom..no koliko sam skužio da vrsta i oprema ne znače koliko samo znanje igrača..treba samo znat igrat, ništa drugo. Odlična igra, veselim se najavljenoj ekspanziji.
![]() |
![]() |
#899 |
The Dark Side of Moon
|
Zanima me jel netko probao igrat WoW sa 7300Go 64bit 256mb i jel moguće s njom dobit preko 30FPS-a na 1280x800 ili tražim previše ![]() ![]()
![]() |
#900 | ||
Registered User
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |