|
![]() |
#31 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#33 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
pa jel ti to prodao netko s foruma ili ovako sa strane? mora da nesto fakat debelo ne stima ako ti nista ne pomaže. jer meni je samo malo tekuce plastike rjesilo jedno staro napajanje. a evo i član 'plastisha' nedavno samo tankim slojem laka utisao stvar... http://www.stonasat.com/mum/mum152b.jpg
![]() |
#34 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Umjesto da si je vratio liku i tražio povrat para ili da riješi to, izabrao si najgoru opciju.
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma uz malo truda se moze makniti bez da se primjeti (osim ako netko bas ne trazi tragova toga). ni i dalje mi nije jasno da kad kupis kineski radio za 10kn sve zavojnice su uredno zaljepljene da ne zuje a na plocama od i po koju K kn se desavaju takve stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A moguće je, nije bitna toliko precizna regulacija i filtracija napona te sigurno ne prolazi toliko ampera. Ja ću morati rastaviti svoj lijevi aktivni studijski monitor i zalijevat neku zavonicu jer čujem AM radio na njemu. No svejedno, ostajem pri mišljenju da je to greška onoga tko prodaje takve stvari jer u ovom slučaju ne vrijedi "to nije bug nego feature".
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ja sam to utisao malo debljim slojem laka (tankim), ali bezbojnog... Nije se fakat skoro vidlo... Sad je otišla ploča na garanciju, pa ćemo vidit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|