|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Ip adresa, HITNO !
da li je moguće videti ip adresu preko messengera i kako? |
![]() |
![]() |
#2 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Preko msg mozes jedino kad ti ta osoba šalje file ili neku poruku, pomoću specijaliziranih sniffer programa... probao sam jednom, ali nisam naisao na rezultate jer sam dobivao ip adresu od isp-a,(probas naci ip pomocu nekolicinu cmd naredbi) a ne adresu doticnog kompa... nije mi se dalo ulaziti dublje od toga, eh da je user na modemu onda bi to bio komad kolaca, ali tko je jos danas na modemu? :P |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
a kako kad se ja negde logujem, moja ip se vidi |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
da,da,nisam to hteo malo sam se zbinio , a malo i ne znam ![]() želim da vidim ip korisnika sa kojim sam na msg, kao što sam prvo rekao. nije mi jasnokad si rekao, da je na modemu. šta ako jeste ? mogu li to da vidim? |
![]() |
![]() |
#6 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
Gle za saznat njegov lokalni ip je mnogo tesko jer njegov provider ga skriva iza nat-a, ako bi htio izvrsiti neki napad morao bi sve to obaviti preko isp-ovog nat-a... znati koji je port i vanjski ip... Uglavnom ako bi i saznao njegov lokalni ip ne bi imao ništa od toga, tako da ti sve to uzalud... |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
deca bi se igrala hackera a ni saznati IP ne znaju ![]() mislim, mora biti tako nesto jer inace bi mogao samo pitati drugu stranu koji mu je trenutni IP. inace bas za takvu decu je napravljeno gomila MSN alata, od sniffera poruka i slicnih budalastina do bas ovoga sto njemu treba. no buduci mladi wannabe hacker ocito ne zna ni google koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
OMG jos jedna hacking n1gg4 l33t 5h1t tema ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
čudovište
Datum registracije: Dec 2007