|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
ABIT SG80DC (valjda tu ide)
![]() e ljudi moze jedno pitanje.....na slici obiljezeni krug....neki dan igram normalno igru i samo mi na jednom kao bljesnulo iz tog djela i ispala neakva iskrica....zgasio komp i pogledo malo blize nis zgorilo nije...jel ko zna kaj je to bilo... i jel mogu bit kakve posljedice...komp mi normalno radi vec tri dana nakon toga....hvaaalaaa Zadnje izmijenjeno od: Tommy Noob. 10.03.2008. u 17:09. Razlog: krivo postavljeni kod |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moja pretpostavka je da je nešto kratko spojilo kontakte za gašenje kompa koji se inače spajaju na prekidač kućišta tj. front panel. Slika je premala da bi se točno vidjelo, a i krug je prevelik. Inače, kad se ploča isprobava na stolu onda se kratko spajaju ti kontakti šarafcigerom ili nečim metalnim i frcne iskra.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
hvala.....mislim vise neam problema s tim taj komp cu sad ostavit samo za store stvari a kupujem novi......ovaj nije siguran hahahaha ce me jos struja roknut....da sad mi se usput svqako malo smrzava komp.....al ko ga hebe....sad ce nova konfa in da hauzzz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|