Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.03.2008., 17:08   #1
Tommy Noob
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
ABIT SG80DC (valjda tu ide)

e ljudi moze jedno pitanje.....na slici obiljezeni krug....neki dan igram normalno igru i samo mi na jednom kao bljesnulo iz tog djela i ispala neakva iskrica....zgasio komp i pogledo malo blize nis zgorilo nije...jel ko zna kaj je to bilo... i jel mogu bit kakve posljedice...komp mi normalno radi vec tri dana nakon toga....hvaaalaaa

Zadnje izmijenjeno od: Tommy Noob. 10.03.2008. u 17:09. Razlog: krivo postavljeni kod
Tommy Noob je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2008., 08:24   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Moja pretpostavka je da je nešto kratko spojilo kontakte za gašenje kompa koji se inače spajaju na prekidač kućišta tj. front panel. Slika je premala da bi se točno vidjelo, a i krug je prevelik. Inače, kad se ploča isprobava na stolu onda se kratko spajaju ti kontakti šarafcigerom ili nečim metalnim i frcne iskra.
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2008., 11:08   #3
Tommy Noob
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
hvala.....mislim vise neam problema s tim taj komp cu sad ostavit samo za store stvari a kupujem novi......ovaj nije siguran hahahaha ce me jos struja roknut....da sad mi se usput svqako malo smrzava komp.....al ko ga hebe....sad ce nova konfa in da hauzzz
Tommy Noob je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno