|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mutne crte na LCD monitoru
Ekipa imam problem... radi se o tome...da mi je jucer... moj LCD monitor... se poceo mutiti...prvo sam mislio da su mi oci... ![]() ![]() Sto da napravim ??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj na drugom kompu. Da nije do grafe. Reklamacija, garancija?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji monitor imaš? Kako je spojen? Preko DVI-ja ili D-SUB-a? Ako je preko D-SUB-a, stisni tipku "auto" na monitoru da ti namjesti sliku...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Evo sada sam stavio nekig stari CRT od susjeda...i sada ne kuzim...nesto mi je mutno ...nesto ne... cim se susjed dofura doma... morat cu se zaletiti do njega da stavim svoj monitor...pa cu onda znati...uf...sva sreca da imam garanciju! Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.03.2008. u 22:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čitaš li ti što sam gore napisao???
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
A jesi ti procitao sta sam JA gore napisao.. ??? ![]() OK!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|