|
![]() |
#1 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
vodeno hlađenje procesora
Evo o čemu se radi: firma MDS za nekih 700 kn nude Sustav-hlađenja: Evercool EC-WC-101. Opis: Sustav vodenog hlađenja za procesor. Materijal: Bakreni radijator za hlađenje s 12 cijevi za maksimalni prijenos topline s površine procesora. Senzori: Termalni senzor za procesor, ventilator te temperaturu vode. Zaštita: Automatska zaštita od pregrijavanja i alarm. Instalacija: U 5.25" slot. Pumpa: Vodena pumpa protoka 70 litara u minuti. Voda: LED prikaz razine vode. MDS stranice proizvođača |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pUtNiK
|
ovo bi trebalo hladit moblinog bartona umjesto SP97-ice+enermax92mm vent pa da čujem vaša razmišljanja pošto nemam baš prevelikog iskustva s vodenim. -što mislite o cijeni,do kolko bi potego barton,jel ima negdje koji rewiev za ovo hlađenje. konfa bi bila AN-7,2x512 ddr433 kingmax,antec 430W napajanje,sata barakuda i radeon 9800pro htio bi kloknut barta na nekih 2,7ghz bi to išlo ak ne i više. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Nemoj to kupit, vidio sam to nije baš nešto, a na netu sam gledo malo testove i svagdje su ga popljuvali. Bolje uzmi Zalmana 7000A-CU ili Termalrighta SLK 900A za manje para, a bolji su od tog vodenog.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pUtNiK
|
šta misliš na zračno zalmana ili thermalrighta izgleda mi dosta privlačno za te pare,trebo bi u petak ili subotu otić do MDS-a pa malo to pogledat |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
joj nemoj to bučno je i nije nešt. Radiej onda Mystiev komplet
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Gle, ta Evercoolova stvar je igračka za malu djecu, pretraži forum, već je netko postavio to pitanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
to sam si i ja brijao kupit, al sam procito na netu neke testove i ta stvar je bezveze ![]() brijem da su mu dali 4/10 ![]() navodno je blok slab i sonda koja mjeri temp na procu laže za nekih 10 stupnjeva!!! ![]() ![]() radije si ubodi pravo vodeno, jer je ovo samo šminka!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pUtNiK
|
da stvar je stvarno sranje ![]() budem malo prošo po našem web-u pa da vidim šta se nudi vodenog za neke pristojne pare ,ak imate već neš u planu slobodno postajte inače kolko dođu vodena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kod Mysitia je 850kn
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|