|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() Malo mi se maticna previse grije. Ima na sebi 2 senzora i 2 pasivna hladnjaka, uglavnom oba se znaju popeti do 70 stupnjeva (dok igram neku igru). I sad bih spojil na konektor za ventilator (imam samo 1) na maticnoj 2 mala ventilatorcica (5x5). E sad me zanima dal ta dva mala ventilatorcica nebi povukla previse struje? Da ne skurim kaj na maticnoj. Inace stavil sam jedan 12cm vent na kuciste, ali temp se popne na 60, što opet ne zadovoljava. E sad je dilema dal spojiti oba venta na maticnu ( da ima neka regulacija brzine) ili spojiti oba na 12V u seriju ili oba na 5V paralelno? Najefikasnije bi mi bilo na maticnu,samo nisam siguran da se ne zdimi nekaj :-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mozes spojit na jedan 3-piski prikljucak dva venta,ja sam tako spajao na svoju plocu i nije bilo problema..Ako zelis na jedan prikljucak na ploci spojit dva venta onda ti treba ovo Kabel 3-pin Y kabel iako je dosta na ovoj tvojoj ploci malo mjesta,ja bi na tvom mjestu ovaj dole psaivac na southbridge makao i stavio plavog zalmana Zalman ZM-47J |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|