|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Catalyst 8.3 Sneak Peek: CrossFireX and More
|
|
|
#2 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
zvuči jako dobro na papiru, vidjet ćemo što će bit na kraju... taman sam preskočio zadnja dva mjeseca, sad bi bio red da upgrejdam nadam se da su poradili na hardverskoj akceleraciji HD amterijala, pa da mogu napokon koristiti svoju 2600XT kako spada kod gledanja *.mkv video materijala... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
#6 |
|
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Meni ova kombinacija odlicno radi sa .mkv filmovima.U biti nisam naletio niti na jedan format u HD-u da ne radi kako treba. ffdshow plugin za MPC.Sto posto ce ti raditi. http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
ma nije da mu ne radi kak treba,nego grafa ne preuzima zauzeće HD na sebe,nego sve ostavlja procu,jel tebi grafa uzima sve na sebe dok vrtiš HD?
|
|
|
|
#9 |
|
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Mogu krenuti od prvotnog trzanja kompletnog 3D-a u bilo čemu, pa onda trzanja prilikom skrolanja, kasnije su ignorirali XORG-ove rezolucije (čitaj: sve više od 1280x960), verzija u posljednja dva mjeseca čini video negledljivim (više o tome pod 'known issues' na ATI -jevim stranicama) i to nisu bili u stanju promijeniti u mjesec dana, pa da ne spominjem posljednju verziju od drugog mjeseca koja instalaciju na Debian testing pretvara u čisti mazohizam.... Gore naveden section 'known issues' sadrži brdo bugova, a barem 90% ih se manifestira kod mene - slučajnost ili ne, nije bitno. Činjenica je ne da mi ne valjaju. Zato svaki mjesec čekam verziju koja će raditi bez problema, pa da se zadržim na njoj do daljnjega.
|
|
|
#10 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
? |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#12 | |||||||
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prvo malo info o mome sustavu: ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() kao sto vidish driver je ok (ovaj CT na screenu izgleda tako jer tehnika hvatanja screena bila primitivna )dolje u kutu se vidi 20 fps (to je na 135mhz GPU 135 mhz GDDR2 (lowest powerstate)) trzanja prilikom scrolanja nemam (nemogu dokazat )Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
(na Arch-u je to jednostavno kao "sudo pacman -S catalyst" i sve je sredjeno)Citiraj:
Citiraj:
|
|||||||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
@DaNiJ3L - Da, većini ljudi te sve stvari koje si pokazao rade normalno i zato mi je nebulozno da poberem sve nedostatke. Evo stavio sam v8.3 i popravili su -Xv problem, ali su naveli da nova verzija ima nedostatak s prikazom boja - jasno da sam svjedok tom problemu jer svaki video izgleda kao da je snimljen sredinom prošlog stoljeća. I sad opet moram čekat slijedeći mjesec u nadi da će nova verzija biti bolja. ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|