|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
SE555 pitanje
Imam jedan problemčić koji nikako da riješim. Imao sam do prije mjesec dana Kasdu + Canyon WF514 i sad sam nabavio SE555. Stvar je ovakva. SE555 mi najnormalnije radi dok je podešen na always on, ali kad mi zatreba na manual connect, kad pokrenem konekciju iz Network Connections, samo ja dobivam pristup netu, dok ostatak kuće ne može pristupiti ni routeru. Kako to riješiti da kad ja upalim ili ugasim net, da se upali ili ugasi svima? ( nijedan komp nije spojen preko LAN-a ) Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Mislim da im se555 ne daje IP adrese. Moraš manualno postaviti svakom PC-u IP adresu ako je se555 u bridge modu. Probaj tako. PS Inače, imao sam taj se555 2 godine 2 kom. Stavi to na always on i bok. Ostalo je luk i voda... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bolje da ga postaviš u Connection on demand (za ovo mu ugasiš QoS jer tada zeza). Kad ti treba promjenit WAN IP onda kroz njegovo web sučelje upreš Disconect. Samim novim "zahtjevom" isti se spaja i sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sad napokon znaš, kao i ja ![]() ![]() ![]() Na SE555 stvarno nemam zamjerki, osim što su antene "fiksne" |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|