|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
No video output?
Bok ekipa. Ovako, imam Phillipsov 20 inchni LCD monitor i do nedavno mi je radio savrseno no onda jedna lancana reakcija, valjda mi je pregorijela maticna a sad kad sam kupio brand novi komp, dobijam poruku "no video output". Moze li mi netko reci u cemu je stvar? Namjeravam kupiti novi VGA kabel i nadam se da je to to no bojim se nekako najgoreg, da je monitor otisao... No s druge strane, on daje znake zivota samom "no video output" porukom, LED indikator svijetli i to sve valjda stima.. a ne vjerujem bas da novi komp iz HGSpota, da je u njemu stvar.. Help please ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pročitaj pravila foruma... http://forum.pcekspert.com/faq.php Philips nema jedan model monitora, isto kao što ni HGspot ne sastavlja samo jedan tip konfiguracija. Ovako za početak bih rekao da isprobaš drugi ulaz, D-SUB ili DVI.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|