|
![]() |
#1 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
problem sa memorijama
Danas sam kupio 512 ddr kingamax. Prije sam već imao 512 ddr od kingmaxa! Sad je problem što memorije ne rade na istm latencijama. Stara 3-4-4-8, a nova ima 2.5-3-3-7. Stara je crvene boje, a nova zelene. I ne ne rade u dual channelu iako sam stavio ih prema vodiču od matične. Sad je pitanje jel zbog latencija ne rade u dual channelu ili zbog nečeg drugog? konf: ga k8n-sli 3200+ x1600pro ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A jbga nerade, nisu iste, to je vjerojatno razlog ali ne brini, nisi puno izgubio. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
LOL.. "nisi puno izgubio" ![]() Relativno ti je to Nino, necije smece je nekome bogatstvo. dobri1 Postoji vrlo cest problem kompatibilinosti RAMa sa plocom i/ili drugim RAMom. No da ja imam problema sa RAMom prvo bi napravio sljedece: - stick po stick ustekas i istestiras sa Memtestom. Dakle jedan po jedan. - ponovis postupak za sve RAM slotove na ploci - sada ako sve radi si iskljucio mogucnost kvara RAMa tj. ploce - sada ustekas oba i ponovo testiras na tvornickim postavkama - zatim isprobas SVE permutacije... kombinacije, RAMa i slota na ploci... uz memtest naravno - kad sve to radi ides se igrat sa latencijama. - KOLKO JA ZNAM.. one mogu radit svaka na svojoj no nisam vise siguran, it's been a while for me ![]() - ako ne, uvijek mozes povecat jednu i/ili smanjit drugu. Naravno u tom slucaju prvo istestiras taj ram na toj lateciji u nekom slotu. Znaci da vidis dal ce taj RAM stabilno i tocno radit na toj latenciji uopce. Mozes i njega takoder izvrtit po svim slotovima. Mozda djeluje pretjerano, no ja sam imo velikih problema samo zbog odabira slotova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|