|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
2600 Xt ili 1950 GT "%&MB
Pošto si slažem novi komp, a para nemam na bacanje; zanima me s kojom bi grafom bolje prošao: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4730 ili http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=5276 P.S. dali bi mi mogli preporučiti koji program za OC dotičnih grafi? Hvala našo sam temu o ovim grafama,pa ono, moj zaheb. Zadnje izmijenjeno od: Lock `n` Load. 22.02.2008. u 09:07. Razlog: našo sam sličnu temu |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Moja preporuka je da malo prosrvljas po drugim temama , odgovor imas na 100 mjesta , dakle ako znas citati nece biti problema ... inace , x1950gt ako su bitne igre , a 2600xt ako igre nisu presudne |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
2600xt ne idu daleko po pitanju kloka , jer su vec dosta nabrijane na 800 u jezgri , mema na toj ddr3 sa 1400 moze i do 1600 - ovisi na kakvu naletis a x1950gt - sapphire su uglavnom odlicne za klok i idu dosta u visine , a ova peak vjerujem da ide isto bar na taktove od pro i to je ok a od programa - riva , att |
![]() |
![]() |
#5 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kod GT-jke je problem što u biosu grafe koji ponekad nij emodabilan nije moguće podešavat voltažu memorije. Memorija je dobra 1.25ns koja bi se dala više klokat ali ne možeš ju kloknut zbog voltaže. Sad to ovisi od proizvođača do proizvođača. Ali moja preporuka x1950gt |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
I ja isto glasam za gt.Još pogotovo ako imaš 19" monitor,niti ne treba ti jače. Usput ta peak neznam da li ima temp senzor kao powercolor što nema,nešto je jako jeftina. |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da ću morati početi djeliti crvene kartone komotnim forumašima kojima se ne da koristiti tražilicu. Postoji tema koja se (gle čuda) zove "dvojba: 2600XT ili 1950GT" Na trećoj stranici ATI podforuma. Da ne pričam o tome da to nije jedina tema o tim grafama...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|