|
![]() |
#11701 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
nije to do vježbanja jelc, jer ja idem 3 x tjedno na aerobic ili u teretanu...to je do živaca i sekiracije na poslu sad su me pretvorili u borga na 24 h ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 20.02.2008. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11702 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#11703 | |||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
iako sumnjam da će meni moji platiti nekaj poštenoga..mislim da će to biti tipa samo vid, sluh i držanje.. budem si privatno platio da me pregledaju kak spada...bubrezi, jetra, pluća, srce itd... Citiraj:
s tim da ja još ne vježbam pa možeš misliti u kojem sam ja stanju..noći se budim jer me leđa okidaju i škljoca mi lijevi kuk...moram na neku rehabilitaciju prošle godine sam bio tri dana na godišnjem..fakat sam malo više lud ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#11705 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#11706 |
Super Moderators
|
Dobri ćevapi u Zagrebu (a i šire)
Da napravimo mali refresh baze o ćevapima ![]() Dakle-iskustva gdje su dobri a gdje ne... Čuić-lepinja mala, malo luka, ćevapi malecki od jako samljevenog mesa. Šnjofaju po dimu i pravom roštilju ali im je okus eventualno za +3 max ![]() Budući da me vozio matori admin mogao sam maznut i pivkana-Žuja samo 0.33, veliko samo Karlovačko. Veliki ćevapi (10 komada+lepinja) 27 malih krznatih životinjica. Pojeo ćevape, luk i lepinju, maznuo 1/2 litre pivčuge i otišao gladan ![]()
![]() |
#11709 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, rok rok, upravo smazao 2 pjata fazola i 2 kobasice, pola case senfa i glavicu kapule. Neznam sa koje strane ne smrdim ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11710 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana-lizika, majoneza, kiseli krastavci i sremska. Kefir.
![]() |
#11712 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#11714 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#11715 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Pređi ti ljepo ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=69643 ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11717 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Za sve one koji petkom rado prigriznu nekaj ribljega, evo jednog recepta za razbijanje monotonije tipa...srdele, tuna, fish sticks. Potebno : široka tava, 20 dag fileta oslića smrznutih, 20 dag kuhanog krumpača na kocke, 1,5 dl mlijeka, pesto genovese, kapari, vegeta mediteran, maslinovo ulje. Ne do kraja odmrznute filete oslića narezati na komade duge 5 cm, zapržiti s jedne strane na maslinovom, okrenuti, "posoliti" vegetom mediteran te još malo zapržiti. Prije svega navedenoga, skuhati krumpač, procijediti i ohladiti. Rasporediti krumpač po osliću, posipati s desetak kapara a u šalici razmutiti dvije kavene žlice pesta s 1,5 dl mlijeka. Zalijati s tom mješavinom sve u tavici i ukuhati dok se ne zgusne. Uz to zelena kristalka i bijelo vino, najbolje Chardonnay, 'ladan ko najbolje vodeno hlađenje...
![]() |
#11719 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
A tamo sam jedan od cijenjenijih članova. ![]()
![]() |
![]() |
#11720 |
Super Moderators
|
Istinabog da je petak ali moram potrošit krvavice ![]() Nema ih smisla stavljat u škrinju... Uz to kuhani krumpač i dinstano kiselo zelje.
![]() |
#11721 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Danak cicijarenju...
Ostalo mi je dipa nakon sto sam potukao tortilje, i bi beg cicja; resio sam da kupim tacose, a buduci da je Todoric Trade bio na putu, skocim unutra i vidim one tacose od proizvodjaca intuitivnog imena "Tacos" (IIRC), 12 kn, 200g. Jako fini, BTW. No u oko mi upadne i nesto sa stidljivim K+ znakon, 13kn 500 g. I naravno, balkancina, rekoh, ne moze biti tako lose - ne moze kurcinu, tako nesto odvratno nisam omirisao (i nazalost) probao vec davno. Cak sam i ovdje osjetio zadah boljeg prastarog ulja nego sto se cuta vonj kada se otvori ta vrecica, a okus je mjesavina furnira, Sandolina i Drvofiksa. Preporucam zaobilazak u sto sirem luku.
![]() |
![]() |
#11723 |
Super Moderators
|
Upravo si slažem sendviče. Raženi i mortadela sa maslinama. Žena je radila danas nekakve kolače (ekleri?) pa oni budu za desert ![]()
![]() |
#11724 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
upravo se ubio ko svinja u kobasicama, kozjem siru i kuruznom kruhu. Sad gledam u dve kremsnite iz ivice i marice i trebam savjet. Koju prvu, lijevu il desnu mrknuti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11726 |
Super Moderators
|
Imam peradarski vikend ![]() Danas pohani ćiknšit, pire-krumpač i kristalka. Sutra zigorska purica, mlinci i šalata od friškog crvenog zelja ![]()
![]() |
#11727 |
PizzoZder
|
Upravo smazao 4 kobasice, pechenog kumpira, senf i zaliveno cedevitom. Borba protiv gripe.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|