|
![]() |
#725 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Sviđa mi se osnovni panel, a i prije su tu bili. Nego u FFu kada mi ne radi odgovor, onda se ide na Advanced pa pošalje jedino ide tako zasada! |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#729 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@TomRi I meni je bio sličan slučaj. Bio doma (t-com + Opera) i blinkalo mi je, i dođem na posao (T-com + FF 3) i ispalo da sam dobio novu poruku koju na Operi nisam vidio kad sam otvorio poruke. Eto samo 1 slučaj je bio.
![]() |
#732 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
za nostalgicare poput mene; RIP database error, we will miss you ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 20.02.2008. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
U duhu prijave problemčića...dojava na mail malo kiksa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Premium
|
Prijava problema: http://forum.pcekspert.com/profile.php?do=editoptions pa idem na Spremi promjene pa mi javi Method Not Implemented POST to /profile.php not supported. |
![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Horza gade jedan-gdje je nestao Marvin??? ![]()
![]() |
#737 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
2 Vuco thnx, napravio to, nestali svi novi PM-ovi, tj. ne blinka više ![]() ali se opet pojavila 2 nova PM kroz kratko vrijeme, a jedan sam cak procitao, i onda isao citati drugi, stisnem tipku back u IE, i nema vise nijednoga od ta dva!! koliko god da ja stiskao refresh... a ni na mail nije nista stiglo, nikakve dojave... nije neki bed ako forum ima lag, mogu ja citati to i sutra/prekosutra... nego samo da ne bi nestale zauvijek poruke (jer prodajem grafu pa je mozda netko zainteresiran poslao upit, ja ne dobijem PM i ne odgovorim, lik misli da mi ne paše ponuda i ispadne da izgubim kupca a ni kriv ni dužan ![]() nadam se da ce bar mail dojava proraditi sto prije ![]()
![]() |
#738 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#740 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#741 | |||
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Nisam primijetio moram priznati, jer ne koristim to već RSS. Što točno kiksa? Vremenski ili uopće ne dođe? Citiraj:
Edit; proširena je opcija My Comp, no zbog određenih problema još nije postala aktivna, vide se samo stara polja. Dodano je polje za upis monitora i napajanja. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Premium
|
Citiraj:
Trebalo bi sad metnut upozorenje na novoj stranici kao: "Stavili ste predugačak opis...". Ovak samo izbaci error. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam jucer imao problema da mi forum nije radio zbog DNSa, bezobzira sto imam openDNS slozen. Razgovarao sa torom i nista nije pomoglo ni flush, ni stavljanje DNSa od ISPa, ukratko nista. Onda sam igrom slucaja stisnuo korisnicki profil i bacilo me na main page od foruma i otada radi. Neznam kolko je greska do foruma, al sam siguran da Tcom smrdi na kilometar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
Administrator
|
Citiraj:
A koji ti je ISP u firmi? Ja još uvijek ne mogu vjerovati da neki ISP-ovi imaju refreš dns u roku većem od 24h. Ovo već sad traje treći dan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Administrator
|
To mi još šteka iz nepoznatih razloga, tak da se moram još pozabaviti s time. Ako nekom i dalje izbacuje gluposti, malo radi forum malo ne - nek prati upute koje sam ostavi ona http://www.pcekspert.com/news/index.html Dobivam informacije da i dalje neki korisnici ne mogu do foruma zbog dns-a i dragog nam t-coma pa molim ako znate koga s tim problemom uputite ih na naše newse, gornji link - do njih mogu doći, pa nek prate upute. Zadnje izmijenjeno od: tor. 21.02.2008. u 11:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|