|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
kolaps sustava :(
bok evo moj problem, dok sam radio na kompu, odjednom je glazba pocela stekati i windows javio da imam novi usb device, makar nemam, nedugo nakon toga se ugasio ![]() i od onda se ne pali ![]() prvo sam mislio da je rijec o napajanju, ali izgleda nije (probao sam staviti drugo)... maknuo sam hardove i sve nepotrebne zice... i tak, upalim ga, ventilatori pocnu raditi, isto tako i onaj na grafickoj kartici, ali nema slike na monitoru (kaze no input video)... na maticnoj pise FF sto znaci neki problem s bootom, u manualu kaze da je ili bios chip krivo ubacen, ili neka od addon jedinica, ili maticna kriva (nedao bog!),... probao sam onaj cmos reset, ali nije polucilo rezultate... ideja?? zasad mi jedino na pamet pada da je matična riknula... |
![]() |
![]() |
#2 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Yep, 99% riknula ploča iako FF ovisno o ploči ima više značenja. Kod nekih to znači da je sve OK...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|