|
![]() |
#11672 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ajme jelc ![]() treba ti pileća juhica ![]() ozdravi brzo ![]() ja sam za danas odlučila raditi šnicle s ćešnjakom i krumpir police ![]()
![]() |
#11673 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11674 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#11676 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11677 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zvao sam danas Betežnoga Plesnjivca da mu uputim koju toplu riječ i veli neka Baba da mu je telefon isključen. Pripremite se na najgore i uputite mu saučešće. Vjerojatno mu je umrla baterija na Ericssonu T-28 nakon 8 godina. ![]()
![]() |
#11678 |
Super Moderators
|
![]() |
#11679 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Sad sam se najel kelja i faširanaca. Ko svinja sam se ubio. Mogu ic cugat u bakagu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11680 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Speko sam si tost u pecnici zato kaj je stara bacila toster u smece... http://shrani.si/f/K/6m/W6dbq74/dsc00041.jpg http://shrani.si/f/17/F9/2FR5iBVj/dsc00042.jpg http://shrani.si/f/25/Oc/4uwWmc6s/dsc00043.jpg http://shrani.si/f/3x/BJ/4vlXG8sG/dsc00044.jpg http://shrani.si/f/3N/N2/2KqXqVgv/dsc00045.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#11683 |
mrzi zimu
|
...ja nemam toster tj, imam samo onaj u kojem kruhic iskoci van ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11684 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ja mrzim taj koji iskače..imam neki nasilni philipsov toster koji tak jako iskoči da me scima svaki put ![]() tak da sam si upiknul onaj mali vulgaris toster koji savršeno obavlja posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11685 |
Super Moderators
|
Ja imam dva vulgaris i jedan velikiiiiiiii...u velikom se mogu radit i od onih velikih kruhova (lički i slično)
![]() |
#11686 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ja sam si bas jutros radio tople sendvice. 4 deble snite bijelog kruha. Donja strana margo da se ne ljepi, gornju namazao sa mljekom. Smijesa: jaje, kiselo vrhnje, tanko narezan lakskare i podravac (naribani), vegeta, sol i papar. Na kraju za ukras gore po dva ljuta feferoncica ![]() I litra soka od jabuke kao prilog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11688 |
Super Moderators
|
![]() |
#11689 | |
Moderator
|
Citiraj:
Bude tvoj susjed o tome pričal u emisiji "Na rubu znanosti". ![]() @Hamm Kaj ti je mobitel pokvaren kad ne odgovaraš na SMS ili nemaš para? ![]()
![]() |
![]() |
#11690 |
Super Moderators
|
![]() |
#11691 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Usput, upravo sam se ožderal sira i vrhnja s dodatkom puuuno ljute paprike i češnjaka, sutra bum vampire rastjerival...vele neki da je ljuto k'o droga, što više uzimaš, više ti treba, srećom da dilera ima posvuda i da crveni prah nije skup k'o bijeli ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11692 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Decki imate pozdrav od Mitzeka, bio sam ga posjetit doma jucer, taman je dosao sa terapije pa je bio malo mucan. Hardver iz njegovog servera isproban ![]() Tko ima vremena i mogucnosti neka ga posjeti. Mic, drzi se, borac ostaje borac.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11693 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#11694 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Za ručak : napacani komad kajzerflajša ( carsko meso ) s biberom, soli i češnjakom, skuhan u kiselom zelju uz dodatak domaćeg paradajza na kraju. Prilog : kuhani krumpač. Aperitiv : hladno Božićno pifce. Za početak : juhica od goveđeg flama s žutom mrkvom i domaćim rezancima. Kruh : zamijesio pekač kruha a ispekao osobno u pećnici. Korica : reš, hrskava
![]() |
#11695 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11696 |
Moderator
|
Kad nam žderonje nisu radile dan dva malo sam pisal na "onom" forumu. Pa da ne C/P pogleč te si. Muški pogotovo jer im to zadire u integritet novčanika. ![]() http://www.forum.hr/showpost.php?p=1...&postcount=117
![]() |
#11697 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
19000 krznaša za usisivač ![]() ![]() Jesi li ti njemu lijepo objasnio da ti za te nofce iskipaju u dvorišće barem 18 veselih stokilaša??? ![]()
![]() |
![]() |
#11699 |
mrzi zimu
|
...bila sam jucer na sistematskom...nisu mi bas najbolji nalazi tako da mislim da necu tako skoro jesti tople sendviče ![]() gladna sam ko pas i ne znam opće kaj da jedem za gablec danas ![]() ![]() lako mi je za slatko, ali sir...ne znam kako cu prezivjeti bez sira ![]() cvil
![]() |
#11700 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|