|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
problem s ne znam čime
Prije dva mjeseca komp me je počeo zekit i nakon dvije reinstalacije windowsa xp disk je rikno, uglavnom poruka "disk read error", komp sam odnio na servis (Hgspot, još je pod garanciom komp) i oni su zamjenili disk novim, komp je radio mjesec i pol dana i ponovno slično reinstaliram win, rade 1 dan i ne žele se podići, ponovno reinstaliram radi sve ok par sati, komp se zablokira resetiram win se ne dižu...i odnesem ja na servis...velim prije mjesec dana ste stavili novi disk ali ponovno isti problem kao i prije mjesec....dođem po komp jučer, oni stavili novi disk. Kažem im pa stavili ste i zadnji puta novi disk pa je opet rikno. Kaže mi serviser ma sad će sve biti ok, bez brige...instaliram win, drivere radi ok...danas me već zeki...mislim da će za par dana ponovno na servis....problem očito nije u disku ali oni bi to trebali riješit. Lud sam od stalne za...ancije s kompom. Dobro bi mi došao savjet...šta da radim,pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
što te točno danas zeki?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Pročitaj za početak ovo -> http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...a#faq_problemi
![]() |
#4 |
Registered User
|
pa jutros kad sam ga upalio čuo sam kvrckanje neko koje dolazi iz diska kao i svaki put prije nego mi disk rikne...i bio sam ga prisiljen resetirati 10-ak puta, ne mogu ništa instalirat....stalno neki errori...i tak uglavnom problemi kao i svaki put |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
posto je to hg srot svasta je moguce,najbolje da zapises kod sa hdda i onda odfuras u servis,kad ga dobijes nazad provjeris kod,ako je isti a on kaze da je zamjenio hdd znas sta je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
pa nisam.....jer mislim da nije problem s hdd-om nego s matičnom ili napajanjem....ako su ga dva puta mjenjali i stavili novi, a za prvi put sam siguran da su stavili novi...onda je očito da nešto drugo zezne disk |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
|
A da konačno popuniš Moj Komp pa da znamo kakva je konfa o kojoj se priča? ![]() Ma kaj se uoppće trudim ionako će ti mod ili tor vjerojatno skucati lock na ovo...
![]() |
#10 |
Registered User
|
eto ti moj komp pa mi sad i ti moš reć nekaj.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
|
To napajanje je gore od nikavog, imao sam takvo u rukama - šalje 50Hz iz mreže u zvučnike od ploče čim sam čuo zujanje bilo je gašenje, nisam niti shutdown čekao... I ne nije bilo neispravno "uredno" je komp radio s njim i bilo je novo - ukratko smeće... Moj prijateljski savjeti ti je da investiraš u nekaj poštenoga, ako baš moraš u spotu uzeti onda probaj chiefteca ili coolermastera ubost... I nisi odgovorio dal ti je oboje spojeno u disk...
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
|
Ne osim ako misliš kupiti drugi stroj, oni odlučujo što će i kada zamjeniti - zato i jesu serviseri... ![]() To što ti nisi zadovoljan njima - a bože moj jel... ![]()
![]() |
#20 |
Registered User
|
do sad su dva puto odlično odlučili...svaka im čast...oni su k...c od ovce a ne serviseri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|