|
![]() |
#1 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
USB device not recognized...
Ovako, na istom kablu mi ne prepoznaje Corsair Voyager 4GB i SuperTalent mp3 player, a A-Data 1GB stick uredno prepoznaje...kad steknem na onaj header na kucistu koji je uboden u plocu prepoznaje ih sve...ne kuzim zasto?! Any ideas? Probao sam i drivere za chipset, za svaki slucaj. Ne vrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pa ja sam ti rekao...vrati ploču..ipak je to abit ![]() hiih a si probao možda drugi kabel staviti ili piknuti direktno bez kabela? lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nažalost, autor ove teme je u banani pa nije u mogućnosti odgovoriti.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Da ne otvaram novu temu, imam problem sa uklanjanjem obavijesti (balon) USB device not recognized u taskbaru, naime kolegica je naglo icupala usb i odtada se javlja neprestano ta obavijest, probao sam sa vracanjem istog usb u port medjutim, ne prepoznaje ga, takodjer sam probao sa instaliranjem novih drivera medjutim neuspjesno, obavijest i dalje iskace van, znali li netko mozda rijesenje? tnx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|