|
![]() |
#1 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
artefakti svuda - MBO ili HD3850?
Konfa mi je pod moj komp. Dakle ovako, nedavno sam kupio HD3850 instalirao catalyst 7.12 na friske win. U firefoxu su se blesirale boje, a u igricama pucale teksture. onda sam srusio win i instalirao drivere s cda. opet ista stvar. Onda sam malo surfao da bi skontao da bi moglo biti do maticne. Odem skinem novi bios koji navodno rijesava probleme s 38xx serijom. i za divno cudo igre rade normalno ![]() ali u firefoxu su mi i dalje neki artefakti koji se pokazuju random, ali najcesce kod slika. evo kako to izgleda. artefakti su pred kraj stranice. ![]() danas stavio 8.2 catalyste, ista stvar. kada je ukljucen clear type stvar se pogorsava, tj ima vise artefakata, tako da je iskljucen, a boje u firefoxu su ok tako da sad vise neznam do cega je, dali se ista moze napraviti ili nositi na reklamaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stavi Catalyste 7.11
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
šlap
|
grafa je u igrama radila savrseno nikakvih artefakata. sa 8.2 sam primijetio da jednu teksturu nije pokazao kak spada, ali to mi je u igri bf2142 koja je inace govno. budem sada jos neku igru stavio pa vidio. sto se temp tice CCC kaze 43 C trenutno u idleu, a nakon izlaska iz igre kaze 62, tak da mislim da nije isla preko 70 u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Najlaški ti je test da grafu staviš u drugi komp sa origigi driverima pa onda vidi.... ...ovako možemo s...i do sutra ovo je ono je, daj provjeri grafu prvo pa cemo onda dalje... Koliko ja vidim imaš hybridnu ploču, PCIex ti je @4x mode... pogledaj si ovo: http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Mod...EDUAL-SATA2&s=
![]() |
#9 | ||||
šlap
|
Citiraj:
ATI Radeon HD 3850 GIGABYTE GV-RX385256H-B P2.20 Catalyst 7.11 ovo p2.20 je verzija biosa i tu verziju imam. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Thx svima |
||||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |