|
![]() |
#1 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
I kako na kraju spojiti sve (DVD, CDRW,...)
Ok decki sada mozemo pricati o bufferu o spajanju kako je najbolje. Ajde slusam, imam 2 diska, oba 7200 okr/min, ATA 100, IBM 40GB i Segate 60GB. Trenutno je spojeno tako da je ovaj od 60GB master, a na istom kablu je i IBM. Koliko se kuzim u sve to, oni sada rade oba na ATA 100. No ostali su mi DVD (sam vam rekao da je DVD bio na servisu, hehe) (sada sam za Afrey 10x DVD, dobio isto neko smece od Liteonit, no profitirao sam na 16x) . Znaci imam i DVD i przilicu. I trenutno su spojene tako da je przilica spojena na master, a DVD na slave. Ovak, kaze mi na pocetku, "No secondary IDE 80 conductor cabel". E da, da kupim disk ladicu!? Tj. kako mogu sve to normalno spojiti da imam najbolje performanse koje mogu imati, netreba biti najbolje, jer mi sve leti. Ova dva diska, e kao da su solo. I kakva je steta spajanja DVD-a i CD-a, ako ne przim on fly???? Ajde malo se pozabavite odgovorima. Samo bih htio još taj cabel da ne sere na početku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve ti je OK spojeno, ne kuzim kaj te muci???? Ono sto ti javlja na POSTu da na drugom kanalu nemas 80-zhilni konektor nije nikakav bed, imas 40-zhilni i bolji ti ne treba. To kaj ti to javlja svaki put, nemoj se na to obazirati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Samo se vi zekajte, hehe. Ma skuzio sam ja da sve radi i s tom porukom. No koliko dode 80 zilni??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kupi Promise ATA100 kontroler i riješio si se svih zala. Ne škrtari sa jeftinijim sranjima. I ovo je dovoljno jeftino. Dva harda na kontroler i to svaki na svoj kanal. DVD na pri/master, CD/RW na Sec/master. Ovo zadnje može i obrnuto. Tako je riješen bio i moj problem. Imao sam DVD, CD/RW, CD, 2 harda, 2 ladice i ZIP. Pa ti to poštekaj da ne moraš za svaki drek gurati glavu u kantu.
![]() |
#6 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
Nemoj molim te opet s onim što mi je! Svašta mi je. I boli me kurac... I glava... I noge.... I sve čega se sjetiš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() |
|
|