| 
 | |||||||||||
|  13.02.2008., 11:01 | #1 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Vukovar 
				 | 

Grafička ne prepoznaje monitor??
			 Imam problem nove komponente kupljene i spojio sve i spoji monitor preko DVI adaptera i grafičku i kad upalim komp pise no video input?? Grafička radi sve al ne očita neznam šta je??izgleda da je neispravna čim neće?? Jel imate vi koju ideju?probo sam izvadit grafu i ponovno stavit i nece! | 
|   |   | 
|  13.02.2008., 11:17 | #2 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | Jesi li probao drugi kabel/monitor? I jesi li spojio dodatni strujni prikljucak pci-e na grafu (ako ima)? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  13.02.2008., 11:19 | #3 | 
| Moderator Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: St 
				 | Ispravnost grafičke, DVI adapter?? | 
|   |   | 
|  13.02.2008., 13:44 | #4 | 
| EMP moderator Datum registracije: Apr 2005 Lokacija: Osijek 
				 | Uzmi bilo kakvu drugu grafu i samo kabel od monitora ubodi u nju, grafa ne mora ni biti u kompu. Ako monitor ode u stand by, znači da je on recimo ispravan, a ako ne ode, onda imaš problem s kabelom ili adapterom, a možda i samom grafom. 
				__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"   | 
|   |   | 
|  13.02.2008., 14:11 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Vukovar 
				 | * grafička nema dodatno 4-pinski napajanje * DVI adapter je ispravan probo sam na starom kompu i radi i kabal isto valja * Monito ne ide u Stand by nego radi on normalno saom pise no digital input tako nesto kao da kabal nije spojen! mislim da grafička je neispravna probat cu ako uspijem nabavit drugu PCI-express pa ubaicm da vidim dali ce onda radit! | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |