|
![]() |
#1 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Procjena
Imam P4 2.4 FSB533. S obzirom da imam i865PE plocu i 2x512 DDR 400 RAM-a razmisljam da predjem na FSB800 procesor... Mozda bi pitanje moglo i pod trznica topice, ali zanima koliko bi mogao dobiti za gore navedeni procesor? Procesor je iz serije SL6EF koja se jako lijepo clocka (meni radi na 3.06, ali uspjevao je stabilno i na 3.2). Da li se upgrade uopce isplati? U biti razmisljam o upgrade-u zbog ploce koja podrzava dual RAM, a ja ga trenutno ne mogu natjerati da radi s visokim DDR-om zbog FSB-a procesora (BIOS pri tim frekvencijama procesora daje najvise 1:1 omjer CPU:RAM)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislimm da se iplati.a za taj proc mogao bi dobit 500-600kn.Jedan 2.4 ili 2.6 bi mogo stabilno raditi na 3.2 ili 3.4 što bi bilo dosta brže nego sada,a iskoristio bi i DualDDR ![]() BTW:Za serije procesora koji se dobro clockaju javi se Lordu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ne mjenjaj
moja preporuka je drzi to sto imas. imao sam P4 2.4GHz (533 fsb) i Intelovu plocu MBO 845PEBT2 tu sam imao 1x512mb ddr400 sada imam P4 2.8GHz (800 fsb) i Intelovu 875 Bonaza plocu... imam 2x512mb ddr400 memorije realnu razliku neces primjetiti, osim ako ne igras game-ove 0-24h... svi ti testovi su divni i krasni ali nekih 10ak frame razlike, radje drzi lovu u dzepu... pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ostali serijski su isto dobri, ali biježi od proca ako piše da je proizveden u Kini. Svi ostali su dobri: Philipinas, Malay (Malayzia), Costa Rica, Canada
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|