|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Problem s kompjutorom
Imam jedan cudan problem,tu i tamo kad ustanem ujutro i upalim kompjutor on mi zatuli nekako ovako piiiiiiiiiiiiiiii pi pi.I lampica normalno gori od harda ali komp se ne podize nego je crni ekran onda piknem restart i normalno boota. E sad to se događa vec godinama a u zadnje vrijeme mi se cmos resetira i onda moram po biosu vracat postavke.....Jel netko ima kakve ideje zasto se to događa i da li je to problem....Mislim to s tim zvukom se samo meni događa,mogu radit s racunalom ali ocigledno je da nesto nije u redu i htio bih to rjesit.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Mislim da ti grafa ne upali kako treba to je inače zvuk da nije priključen monitor IIRC ali ako ti nakon reboota proradi onda je vjerojatno problem unutar same grafe... Ako ti sve radi normalno neznam dal se puno isplati s tim mučit ali možeš si probvjerit kontakte, dal ima novija verzija BIOSa za ploču i grafu, jesu li svi naponski konektori uštekani i tako... Eventualno podesiti delay za paljenje harrdova u BIOSu ako ti ploča to ima, teško ti je nešto reći bez da se sna koji komp je u pitanju jel...
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|