|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
resetiranje kompa problem
u zadnje vrijeme mi se dogadja da mi se u igri (Guild Wars) iz nepoznatog razloga komp jednostavno resetira, i cuje se ko da je neko zakocio hard, i onda se nakon par sekundi ponovno pokrene hard,dignu se windowsi i izbaci mi poruku system has recovered from serious error. Temp su normalne, nepregrijava se komp, mislio sam da je napajanje pa sam kupio fortrona 350w, ali nije do napajanja. hard sam testirao sa HD tuneom nema bad sectora pokazuje da je sve ok, memoriju sam vrtio 3 sata u memtestu nema errora. neznam sad sta dalje da radim i kak da provjeravam. jel hard, jel proc, jel maticna nemam pojma, jel ima neko neki savjet? temp. u idleu su hdd 33 CPU dioda 46 CPU 36 MBO 31 ako trebaju jos neki podaci recite, konfa je u potpisu BTW. da neotvaram novi topic pitao me frend kolka je normalna temp za bartona 2500 (idle i load) sa obicnim colerom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Provjeri konektore struje na hardu. Meni je znao labavo sjedit na hardu. Bilo je sličnih simptoma pa čak klik zvukova iz harda,smrzavanja,rušenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Evo meni se potpuno isto dogadja, samo u splinter Cell 4, s tim da sam prije 10 dana pronjenio maticnu, cpu, ram i graficku. Sutra nosim u Ve-mil na reklamaciju (ili u pon), dobio sam skoro cir na zelucu zbog glupog kompa. Ja sam promjenio 2 napajanja, 2 graficke i opet isto. Neki ljudi kazu da su driveri, ali mislim da nisu, jer sam danas stavio nove. Jedan tip mi je rekao da je 90% maticna ploca osla (10 dana stara). Neki kazu i pregrijavanje CPU. Ako sta saznas javi mi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Slozio bi se s kolegom Runlevel5 da provjerite kablove,a jos bi pogledao na vasem mjestu ima li kakvih errora u Event vieweru..Start>Control Panel>Administrative tools>Event viewer>i pod system. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
konektor na hardu nije, probao sam ga mrdati dok je upaljen komp i nista se nedogadja, normalno radi(da je labav sigurno bi se resetirao) sto se tice ovih errora, imam nekih system errora ali nerazumijem o cemu se radi i kako mi to moze pomoci, pa ako bi mogo neko malo detaljnije objasniti evo sto mi pokaze u event vieweru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ajde provaj izbrisati sve drajvere na kompu i stavit nove pocisti sve s driver cleanerom pocisti registry i onda instaliraj nove..PS.Provaj prethodno iz recovery console "chkdsk /p /r" |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
nije ni brisanje drivera pomoglo, danas mi se dvaput resetirao... kad se ponovo upalio komp isao sam na ono send report to microsoft, i izbacilo mi je da je vjerojatno problem u grafickoj. kako da testiram graficku jel ispravna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
meni se to dogadja samo tijekom gledanja filmova.. |
![]() |
![]() |
|
|