|
![]() |
#1 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Problemi sa misem
Postavani, danas sam kupio mis..nista posebno;POINT OF VIEW Gamer Mouse A1600 za svoju iznimno nisku cijenu ucinio mi se kao dobar izbor,100 kn. I stvarno lijepo sjeda u ruke,nije mi tezak niti ista..bas ok ![]() Ali evo i problema.Nakon sto sam lijepo iskopcao svoj stari mis,i ovaj ustekao odma se osjetila razlika..ovaj mi je nekako preosjetljiv..dobro..smanjim ja na 800 dpi (sta god to znacilo ![]() ![]() Jel mi mozete dati neki savjet kako da smanjim tu osjetljivost..osim u samoj igri..gdje sam to vec probao..ali nije mi to to opet.. I da..onaj laser mi uopce ne svjetli..ja sad neznam jesam li ja sto propustio (drajvere nikakve nisam dobio) ili sta..ali nece svjetliti nista.. BTW. nemam nikakve podloge nego vucem po stolu ![]() Hvala svima na prijedlozima (ako ih bude ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
u codu u konzolu, /sensitivity i promijeni,mislim da je 5,0 default laser NE svijetli edit: smanji 'pointer speed' u opcijama miša u control panelu ?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Baja!
|
Jesi siguran da ne svjetli laser kod tog misa? Jer mi na kutiji pise kao da se ne upire (neznam kako da prevedem tu rijec na knjizevniji nacin ![]() Aj bas se budem igrao onda malo sa time..hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Vidim da je miš dosta sličan mom Ergu, pa što se tiče osjetljivosti, kad primiš miš, pod palcem ( na boku miša ) bi trebao imati 3 tipke. Prednja je (vjerojatno) označena sa +, zadnja s -, a (okrugla) srednja služi za promjenu osjetljivosti miša. I daj primi upute u ruke ak već ne znaš rukovat nečim. Dam se kladit da ti nije palo na pamet upute pročitat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Baja!
|
Eh..kako bi ja rado volio procitati upute,ali u kutiji nisam dobio ama bas nista osim samog misa! Da,da..imaju 3 tipke sa strane..+/- i za mijenjanje na 800 odnosno 1600 dpi..pa sam sada stavio na 1600 dpi i 1.5 sensitivity u igri..neizgleda mi lose..mada se jos mora to u praksi dokazati dosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne svijetli laser, eto i moja potvrda. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|