|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
monitor nece upalit
igro sam igru i odjednom je zamrzo komp i ja sam ga resetiro i od onda se ne zeli upalit monitor. Probo sam grafu i grafa radi, probo sam izvadit bateriju nije ni u njoj problem ... jel zna ko u cem bi mogo bit problem nemojte mi samo rec da mi je grafička riknila........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
a na kolko dugo si vadia bateriju?? Ona triba bit izvađena par sekundi, pa probaj ako nisi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
drzo sam bateriju jedno minutu vani tak da to nije problem komp radi al monitor nece da se upali prije toga 10 minuta mi se isto smrzo pa sam ga resetiro i trebalo je monitoru minutu da se upali a drugi put nece nikako da se upali |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
@Dalegic je li ti blinka zelena lampica na monitoru,ili uopce ne blinka?Meni to malo smrdi kao da je maticna u banani... EDIT:Sorry nisam vidio taj tvoj drugi post valjda je forum malo zastucnuo,to je vjerojatno do maticne ploce,provaj na drugu plocu pospajat te koponente i mozes sve to izvadit vani iz kucista pa provat spojit i upalit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
led dioda na monitoru blinka, sad mi matična na stolu al nece nikako da se monitor upali...cito sam po forumu da su neki likovi pokusavali palit po 10 minuta i da su uspili pa ja neznam sad sta da radim |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ali to nije riješenje...odi k susjedu, kod njega probaj monitor, probaj grafičku, ako to dvoje radi, probaj još jedanput clear cmos...ak ni to ne uspije, stvar je u matičnoj, logično...ili ak imaš neku stariju grafu da probaš staviti, pa vidi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
isprobo sam sa drugom grafičkom- neće, isprobo sam sa drugim ramima- neće, porobo izvadit bateriju-neće, probo stavit drugi procesor-nece. jos jedino nisam probo monitor al cisto sumnjam da je u monitoru problem najvjerojatnije je matična riknula |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..ja sam jedan od tih likova koje si čitao..trk ploču na reklamaciju..ja otišao u links..i bilo je do mbo..kako sam i posumnjao.. ![]() ![]() ![]() nijedan error.. isti problem kao i ti imao..komp mi je bootao iz 35tog puta..monitor neće palit a sve zuji..bla bla..mijenjat ploču..hitno.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ja rjesio ovo... nije da mi je proradila nego sam ju bacio i kupio novu matičnu gigabyte m52s-s3p, grafičku geforce 8600gt, amd 4400+, giga ipo rama |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|