|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Kako kontrolirati temperature prilikom testiranja?
Ukoliko vrtim recimo 3D Mark, kojim programom mogu kontrolirati temperaturu graficke kartice (ati tray tools pokazuje trenutnu temp), obzirom da se 3D mark vrti u full screenu... isto pitanje vrijedi i za kontrolu temperature procesora... MBM mi bas ne prikazuje ispravno temperature pa me zanima ima li stogod drugo... sto se tice oba testa, ne mora bit prikaz temperature stalno vidljiv, ali makar da radi neki log kretanja temperature, pa kad i ukoliko se nesto srusi mogu vidjet kolka je bila ta temperatura... eto, hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da ti je najjednostavnije log postavit u AtiToolu. Ne moraš ni vrtit 3D mark, samo upališ 3D u Atitoolu i zagrije ti grafičku više od 3D marka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Riva Tuner ima i tekstualni i grafički prikaz kretanja temperature. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Najviše zagrije karticu, onaj test gdje se trava pokazuje (kvadrat trave). Ne znam koji je to točno 3D mark, ali kad sam loop-ao taj test, imao sam 2-3°C veće temp. nego igdje drugdje. A što se tiče logova, Riva može vrtiti u pozadini za mjerenje temp. Ima onaj gumbek za record. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|