Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2008., 22:19   #1
crash0510
Registered User

Datum registracije: Jan 2008
d link 380 T smeće

Daj nek mi netko ukratko objasni ovo: znači ovo šta sam uzeo govno je samo modem? Jel zato ne mogu sa dva kompa preko njega na net?
Stavio sam switch i kupio to smeće jer mi je trebala podrška za ADSL2+, (siemens se515 nema).. Reko ajde šljiviš 300 kuna.. ali izgleda da mogu samo s jednim kompom na net preko njega.. Uzeo sam i router netgear wgr614..
I uspio sam se par puta spojiti preko njega.. Ali je to tak sve traljavo.. i ako ga natjeram da radi, kad mi nekaj krepa onda znam da moram oba dva sranja resetitrat reda radi.
E sad, koji će mu k DHCP server ako može samo jedan komp žvakati i konektat na net.. prilikom kupnje gledao sam samo da ima ethernet sucelje i racuncao da puknem switch i mora raditi.. kao i sve ostalo slicno tome.. ALi..
Ako mi sad netko kaze da nemogu na net sa dva kompa i dsl380t uzimam cekic i rasturam ga i poljevam benzinom i palim... Jer mi nije jasno da uopce netko pordaje takve pizdarije.. dodaj još 100 kuna i imaš router+modem.. Kaj će onda uopce ethernet port, ak je modem? Zakaj nije na usb, onda mi je jasno kaj je.. ovako.. sranje..
Hoce ko kupit to sranje i router za 200 kuna samo da ih ne potrgam
crash0510 je offline   Reply With Quote
Staro 27.01.2008., 22:35   #2
Ranma 1/2
Anything Goes Martial Art

Ranma 1/2's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
380T je samo modem i normalno da na njega samog ne možeš spojiti više od jednog računala kad ima samo jedan LAN port. Ali ako kažeš da imaš switch, pa čak i da imaš jedan Netgear router ne vidim u čemu je problem. 380T ti pruža vezu na internet i na njega si spojiš ovaj router. Router se preko 380T spaja na internet i tvojim ostalim računalima pruža vezu.

Ranma 1/2 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.01.2008., 07:30   #3
daigu
Premium

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor crash0510 Pregled postova
Ako mi sad netko kaze da nemogu na net sa dva kompa i dsl380t uzimam cekic i rasturam ga i poljevam benzinom i palim... Jer mi nije jasno da uopce netko pordaje takve pizdarije.. dodaj još 100 kuna i imaš router+modem.. Kaj će onda uopce ethernet port, ak je modem? Zakaj nije na usb, onda mi je jasno kaj je.. ovako.. sranje..
Hoce ko kupit to sranje i router za 200 kuna samo da ih ne potrgam
Ti si totalna budala...
daigu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke