|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
d link 380 T smeće
Daj nek mi netko ukratko objasni ovo: znači ovo šta sam uzeo govno je samo modem? Jel zato ne mogu sa dva kompa preko njega na net? Stavio sam switch i kupio to smeće jer mi je trebala podrška za ADSL2+, (siemens se515 nema).. Reko ajde šljiviš 300 kuna.. ali izgleda da mogu samo s jednim kompom na net preko njega.. Uzeo sam i router netgear wgr614.. I uspio sam se par puta spojiti preko njega.. Ali je to tak sve traljavo.. i ako ga natjeram da radi, kad mi nekaj krepa onda znam da moram oba dva sranja resetitrat reda radi. E sad, koji će mu k DHCP server ako može samo jedan komp žvakati i konektat na net.. prilikom kupnje gledao sam samo da ima ethernet sucelje i racuncao da puknem switch i mora raditi.. kao i sve ostalo slicno tome.. ALi.. Ako mi sad netko kaze da nemogu na net sa dva kompa i dsl380t uzimam cekic i rasturam ga i poljevam benzinom i palim... Jer mi nije jasno da uopce netko pordaje takve pizdarije.. dodaj još 100 kuna i imaš router+modem.. Kaj će onda uopce ethernet port, ak je modem? Zakaj nije na usb, onda mi je jasno kaj je.. ovako.. sranje.. Hoce ko kupit to sranje i router za 200 kuna samo da ih ne potrgam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
380T je samo modem i normalno da na njega samog ne možeš spojiti više od jednog računala kad ima samo jedan LAN port. Ali ako kažeš da imaš switch, pa čak i da imaš jedan Netgear router ne vidim u čemu je problem. 380T ti pruža vezu na internet i na njega si spojiš ovaj router. Router se preko 380T spaja na internet i tvojim ostalim računalima pruža vezu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |