|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Please pomoć od znalaca! Komp mi se ugasi sam od sebe (kada ga malo opteretim), restarta se i onda izbaci ovo: ![]() Kaj se događa? Stavim Cd u rom sa puno kratkih filmića i počnem playat u Gom playeru nakon nekih 10-15 filmića komp se ugasi. Nedavno sam u registrima maknuo ono za avi filove da ih prije analizira, al brijem da to nema veze. Slutim da kad opteretim proc sa mjenjanjem filmića uz to CD rom vrti ko blesav, memorija radi ko luda dođe do toga da ovo super mega napajanje ne može to podnjet pa rikne sve. Komp je: Intel core 2 duo 2.2Ghz 2 GB ddr2 Mbo Gigabyte 73PVM-S2H Graf integrirana na ploči NVIDIA GeForce 7100 HDD 250Gb SataII + 80GbUdma Optika Lite On DVD-RW Napajanje neka jeftinjara kaj je došlo s kučištem 400W (šatro) Zadnje izmijenjeno od: maximmus. 24.01.2008. u 15:34. |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
1. Zakljucat ce ti thread. Zasto? 2. Nema nikakvih podataka o konfiguraciji. 3. Ocito nisi procitao pravila. 4. Opis problema je nikakav. Rjesi ove stvari i vrati se sa lijepo opisanim problemom i opisom konfiguracije ukljucujuci i napajanje. Clear? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|