|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
SYS vent problem/RED WING pinovi
Kupia san red wing i ušteka ga na 3 pinski šteker za sys vent i comp mi se nije tia upalit. Onda san ga isteka pa upalia comp pa opet usteka, a comp se izgasia. Tada san vidia da su mi kontakti u molexu na istoj zici (red wing ima i 3 pin i molex) spojeni. SAd vise nijedan vent koji ukljucim na system vent pinove ne radi. Moze li se ista tu napravit. Comp mi radi skroz normalno osim tog venta. Xilence san usteka kasnije u aux 3 pin konektor i radi - razdvojio sam kontakte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vent je vjerojatno bio u kratkom spoju pa si njime spalio FAN controller na ploči i mislim da tu nema neke pomoći, samo reklamacija ploče.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Bi li to moglo na neki drugi nacin utjecat na plocu, npr. na clocking sposobnosti ili slicno. Trenutno mi neradi samo taj tri pinski konektor, sve je crugo, cini se, u redu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne vjerujem, ali isprobaj, ništa te ne košta... Koja je to uopće ploča? Ne pridržavaš se pravila... http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Sorry, ploca je abit ip35. Nikako da nadjem vrimena da sastavim My Computer. |
![]() |
![]() |
|