|
![]() |
#11401 | ||
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
http://www.plivazdravlje.hr/print.php?id=369 Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11403 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Zadnji primjer je lik koji se naždero ko zadnji sacpra podgrijanih gljiva. Sat-dva nakon obŽderavanja podgrijanim gljivama pojavio mu se luđački sjaj u očima i ničim izazvan prodao je svoju AMD konfu i kupio Pentijum proc, ploču, fensi napajanje...uplakana familija ga je ufatila i odvukla kući taman kad je htio naručit dvije grafe za SLI ![]() Efekt podgrijanih gljiva je polako nestao ali je ostao ardver...dan-danas ga se može naći na forumu kako se tužno propitkuje: Zašto ne radi? Što je pošlo po krivu? Jel do gljiva ili Pentijuma? ![]() Dakle, nije da se ne mogu jest podgrijane-ali pamet u glavu ![]()
![]() |
![]() |
#11405 |
Super Moderators
|
Kaj niste ti i snjakma bili koljege u servisu? Valjda ti znaš... Nisam ni mislil na njega ![]()
![]() |
#11407 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam čula i da se špinat ne smije podgrijavati....razlog je isti kao kod gljiva ili?
![]() |
#11408 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema ogranicenja sto se tice podgrijavanja, ali vrijedi pravilo kao i za blitvu da se MORA kuhati cim se ubere, a ne da stoji kao u nasim trgovinama na policama svjeza...dakle, ili ubrati i skuhati za jelo ili skuhati tj. blansirati pa s njom u duboki. LoL, bas sam se uzivio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11409 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
A ja sam cuo da se krumpir nesmije podgrijavati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11410 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#11413 |
Super Moderators
|
Eto ti ga na...Horza se ubio podgrijanih gljiva i odmah izmasakrirao bazu...pak se sve vuče ![]()
![]() |
#11414 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#11415 |
Super Moderators
|
Danas je bila slana štrudla od sira, naŽderao sam se ko zadnja njasvi ![]() Idemo počet sa listom... 01.02 Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy Vuco vga killer Sisa je nekaj mrmljao da bude došel ali ne vjerujem mu dok ga ne vidim ![]() Bugica navodno dolazi dat Vuci i Sisi revanš u opijanju, Masni radi pa bude najvjerovatnije samo na cugu poslje... Tko dolazi Žderat samo neka c/p ovu listu i dopiše se.
![]() |
#11416 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
I kaj bu bilo od klope?? Ko prosli put il neke dorade da znamo cem da se nadamo? Đunior - kak stari? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11417 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ah..skinuli su ga sa cjevcuga...stipa i zayebava sestre.... skoro se prepolovio...ne sjecam se da je ikad bio tako mrsav... sad cekamo nalaz do iduceg tjedna da se vidi jel bu kemoterapije ili ne... medutim kako to inace kod nas biva nasli smo sve iskusne travare,borđije,vraceve i plavuse da nadju neko alternativno rjesenje! uglavnom eto Puno vas je pozdravio! pozz
![]() |
#11419 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy Vuco vga killer Fleks Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.01.2008. u 14:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11420 | ||
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Zval sam vas danas-seka ti ne zna ni koji je dan danas a kamoli kad su posjeti ![]() Citiraj:
![]() Fleks-budi dobar.....
![]() |
![]() |
#11422 |
R.I.P Mitzek
|
posjeti su ti od 16-17 al mozes uletit kad god hoces osim ujutro kad je vizita jel bu ju te naglavacke bacili, jucer uleti doktor u 16:30 da kao izadjemo van da ih pogleda,al onim totalno neljudskim tonom,krajnje bezobrazan freshmen,stara pogne glavu ode van a ja ga prostrijelio pogledom i pito nisu li posjeti jos pola sata?odg. bijase samo minutica mladi gospon i mozete nazad unutra naravno... nisam ni mislio da bu nekaj drugo reko..
![]() |
#11424 |
R.I.P Mitzek
|
sv. DUH,kirurgija abdomena.... sad sam doso doma bio sam kod njega...kak se za sada odvija u pon ce mu vadit savove i trebo bi kuci!hope soo!
![]() |
#11426 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#11429 |
Super Moderators
|
Danas juha, krmići pečeni u komadu+krumpač, šalata od friškog zelja ![]() ![]() Gledam kombinaciju, pratim kako švabama deru kožu u rukometu i uživam ![]()
![]() |
|
|