|
|||||||||||
|
|
#62 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Evo-ja se vratio dimeka, sutra idem natrag. Mogu ja odvrtiti ak nekog zanima jedino proc, memoriju na KT 400 i 166 FSB-a bi bilo bedasto komparirati. Sad sam stavio stari BIOS. Za razliku od onog koji podržava Bartona ovaj je stabilan. Upravo sam odvrtio 5x Mark 2001 a proc na 1.65v stabilno.Na BIOS-u koji kakti podržava Bartona se dobije viši množitelj,bolji rezultati memorije pri istim postavkama,...i problemi na relaciji AGP-VIA-OS, a čini mi se i pizdarije sa IDE driverima. Ak me naljutite budem ga večeras drmnul na min. 2700 Tek toliko da vidite kaj je prava ploča a ne tam neka NF2 ULTRA. A da ne pričam o ponosnim vlasnicima koje je frka napravit L12 "mod" A ne treba se ni lemiti... |
|
|
|
|
|
#63 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
fora je u tome kaj je memorija zajebavala pa sam posudil 256 od raka i sve dela kak spada jos se necu zato bacati u OC dok ne vidim kaj ce ovi panjevi u hg-u reci.
|
|
|
|
#64 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim da barem 80% ljudi dobije veći FSB. |
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
Premium
|
Citiraj:
. a to ce biti sutra rano ujutro
|
|
|
|
#67 |
|
Super Moderators
|
Ovo je zanimljivo-sad dela već cijelo popodne stabilno na 2500 1.65v (toliko sam namjestio, više manje je 1.68v do 1.7v)Sa prastarim BIOS-om... Baš me zanima kaj me je toliko klalo BIOS ili VIA:confused: Sve si nekaj mislim da ga malo dignem na 180x15. |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Headbangig Grunf!
|
na 1,65V al tebi ocito ploca over volta. Meni je u WIn bio stabilan 1,65 al za nekaj vise njet.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Tak sam stavio još prije osam sati i dela fino. Pa odmah kad sam stavio na 2500 sam odvrtio 5x2001 i nije se ništ zrompalo Sa starim BIOS-om nije htio biti stabilan ni na 800:confused: Ajd ti znaj... |
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Inače da znaš ja lemim sa švas aparatom i to dok je ploča pod naponom. ![]()
|
|
|
|
#71 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Imam negdje tu stranicu sa L12 modom, bum ti poslao kad nađem. Mislim da se samo oko nekih pinova na procu omota žica. |
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#73 | |
|
What's inside???
|
Citiraj:
meni je pomoglu u dobivanju 200 mhz fsb ![]() |
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Super Moderators
|
Evo, malo sam ga nafrljio 180x15, lijepih 2700, digao napon na chipsetu, malo AGP, proc na 1.92v. Mislim da bi za punu stabilnost trebao ipak 1.95v. Nije loše za zračno hlađenje Ide dobra stara DFI ko gluha svinja:burn: ![]() |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
:clap: Bogme dobro. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
Super Moderators
|
Ajde dečki...živnite malo, pa nebude vas valjda oderao netko sa starom KT 400 i zračnim hlađenjem Pored vodenjača i peltova ![]() |
|
|
|
|
|
#77 |
|
Premium
|
vidis Jelc, vec si zaboravil da ja vise nemam pelt!
|
|
|
#78 |
|
Headbangig Grunf!
|
Jelc ta bolest se zove alzheimer i u ranom stadiju s emo#e lijeöiti.
|
|
|
|
|
#79 |
|
Super Moderators
|
Dobro. Dakle-rezimirali smo da ni sa vodenjačama ne-ide To mi je jasno. Ipak je to NF2 I to Abit:burn: DFI je ipak DFI... Sad za ozbiljno-jučer sam ga malo potjerao i moj zaključak je da ta serija ne ide prek 2700 bez neke bjesne voltaže. Mislim, nije proc tak loš-ide na 2500 sa prihvatljivom temperaturom i sa 1.65v-1.70v. Meni je to super upgrade, dela na 1.65v kao stari proc a 500 više. bdw Bl@de-printeru je najveća navedena reza 4800x1200 dpi. |
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Premium
|
Citiraj:
BTW zake pitas?
|
|
|
|
#81 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Premium
|
joj ja vec zabil za to. ma glava mi paca pa je valjda zato. copil sam neku prehladu
|
|
|
#83 |
|
Super Moderators
|
E da-zaboravil sam vam postat...izgleda da ima razlika u Abiticama koje su made in china ili tw. Navodno piše ispod/pored BIOS chipa, baš me zanima koje su došle u "Rvata. A kaj se živciraš za prehladu-ja sam danas tak kvalitetno zeznul nogu da sam se vratio doma i ujutro idem u traumu:mad: |
|
|
|
|
|
#84 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85 | |
|
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Mejd in Čajnapašteta. ![]()
|
|
|
|
|
|
#86 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim kam je to došlo, da moraš cijelu ploču izokrenut da bi kupil nekaj pošteno:confused: |
|
|
|
|
|
|
#87 |
|
Registered User
|
Ej,,,,,,,,,,,,,,,,,......... Dajte stavite vec jednom testove iz AIDE, jer namjeravam kupiti baš taj procesor....... |
|
|
|
|
|
#88 | |||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Pa AIDA nema nikake veze s procesorom, to je obicni test memorije. ali ak to tolko zelis vidjet evo ti moje reze.... ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Srky. 03.10.2006. u 14:00. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#89 | ||||||||||
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|