|
![]() |
#11371 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja za 8 min. idem kod zippacha na ....................PIZZUUUUUUUU! ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#11372 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#11373 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas kokošja juha, pohanci i pomfač...
![]() |
#11374 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj ljudofi, bumo uskoro ponovo žderali kod bake?? Zadnji put sam se ko krme napapal |
![]() |
![]() |
![]() |
#11375 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Recimo 01.02-mislim da je to dovoljno vremena da si svi oslobode termin za Žderanje. Jedino ne znam da li bu Vuco došel, Bugica mu je obećala za zadnje Ždere revanš (u disciplini ispijanja Žuje pa-ko-prije-pod-stol) pa se mučki nije pojavila a Vuco je toliko vježbao da je poplavio...sad je jadan u krevetu i bolestan ![]()
![]() |
![]() |
#11378 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ajde 8. 2. nisam bio boktepitaj otkada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11379 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
mitz vas pozdravlja! nemojte ga zivkat on ce se vama javit kad ce moc..naime u petak je zavrsio na stolu pod hitno i na blef ga operirali,nasli su tumor u trbusnoj supljini...i izvukli 10l vode...tumor mu je sve zacepio.... izgleda da ce i na kemoterapiju!medutim on je optimistican i kaze da jedva ceka da dodje doma... eto od mene nakon ovog bu dolazil na zderonje na casu eventualno dvije, vode!jasno? pozz
![]() |
#11380 |
Super Moderators
|
Bude on ok. Do sljedećih Ždera bu već tlačil Tanju po kuhinji da je la-čen ![]() Dopelaj mu lap kad malo živne da se ima sa čim zabavljat. Možda mu navrati ovaj tjedan delegacija Ždera u posjetu.
![]() |
#11381 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Sisa koji je zadnjih ne znam koliko žderonja kukao da ih nema, pa kad se organiziralo, ostao doma (sjetimo se samo, koliko je pratio BB). Sa druge strane imamo LB koja više ne zna nit pozdravit na ulici, a kamoli da bi došla popit koju. Očito joj ne pašemo... ![]() Pih, kad Vi odlučite dopeljat te svoje guzice na žderonje, ja bum tad već prestal pit... Da ne potrošim bez veze post, jučer imao zapečenu tjesteninu sa umakom. Danas ju dovršio do kraja... @mitz jr Još jednom pozdravi starog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11382 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vuco, Sisa i ja dolazimo bez brige. Mene brine treći tenor, Buljo; pregrizla mu hrčkica modemsku žicu? (Žao mi je kaj vas moram obavijestiti da malo jedem pošto sam se preko blagdana umjereno usvinjila, blah) Koliko si ti dobio, Jelc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11383 |
Super Moderators
|
![]() |
#11385 |
Super Moderators
|
![]() |
#11387 |
Super Moderators
|
![]() |
#11388 |
mrzi zimu
|
mali mitzek - pozdravi starog ![]() ja nisam prek praznika dobila niti grama ![]() ![]() danas sam za dorucak maznula komad kukuruznog francuza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11389 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ajd, idemo žderat. Iako sam se i ja udebljao (ne, nije šala ![]() ![]() Što bi se jelo? Roštiljana ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11390 |
mrzi zimu
|
joooj tor nemaš pojma kaj će sad uslijediti...mislim na perverzne komentare ![]() i ne mogu vjerovati da si se ti zdebljao O_O ja grickam suhe marelice do gableca...baš su mi super, bolje su mi od gumenih bombona ![]()
![]() |
#11391 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Isto ko i kuglice od suhih smokava s orasima i koricom od voca na kockice, uvaljano u kristal secer, jedino se zmeljeju suhe marelice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11392 |
mrzi zimu
|
ooo, ja imam jedan pedobar recept sa kuglice od smokava ali je malo za***an za napraviti ![]() uglavnom, melju se keksi pa se poliju s vrućim mlijekom, u smokve se ugura orah i onda se smokva uvalja u tu smjesu od keksa i na kraju se polije čokoladom ![]() i onda kad razrežeš na pol imaš više slojeva...izgleda jako dobro i jako je fino za jesti ![]()
![]() |
#11397 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nisam ih podgrijavo. variva su mi inače najfinija hladna. al ovak laički... zakaj se gljive ne smiju podgrijavat? mislim... čuo sam to, al mi nitko nikad nije objasnio kakva se to črna magija može dogoditi u procesu podgrijavanja, koja se već nije desila za vrijeme kuhanja ?
![]() |
#11399 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd rendula streberu, valjda jednom mozes zmarkat pol dana. Nadam se da cete dogovorit istu klopu ko i prosli put jedino kaj umjesto one mesine uz kobase budu cevosi |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|