Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.01.2008., 12:35   #1
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
komp nema kontakta sa monitorom

petak navecer, komp radi uredno, ekipa dosla, slusalo se lagano mjuze, bio upaljen od 22h do 2h u jutro, pred kraj se vrtio msn i firefox, zatim sam ga ugasio

u jutro sam ga upalio te otiso nesto jest, komp se ponasao kao i prije ( vent od grafe je poceo brzo vrtit te se ta vrtnja trebala smanjit nakon 20sec) osim sto nije bilo onog "BIIIP" od maticne, ali nisam to skuzio nego samo otiso jest nest, nakon sto sam se vratio se vent od grafe jos uvijek onak brzo vrtio i monitor nije radio, restartao sam komp i opet isto, vent od grafe se brzo vrti, svjetlo na maticnoj svjetli ( crvena ledica za struju i zelena da je upaljeno) dok monitor opet nema kontakta, izvadio sam sve rame i ostavio samo jedan stick, opet isto, izvadio sam bateriju iz maticne i vratio nazad, opet isto, jucer se komp UOPCE nije htio upalit, stisnem gumb i nist se ne dogadja ( modem od dsl-a koji je spojen na usb svjetluca ipak)

sad, u cem je stvar? zbog kontakta sa monitorom bi rekao da je problem u grafickoj, ali moze bit da je i proc otiso, ili je pak maticna glavni krivac? ili je SVE otislo :F

nazvao sam vec dva servisa i u niti jednom nemaju 939 maticnu da isprobaju problem, zvao frendove, svi presli na 775 i am2, yebemu...

komponente imaju garanciju, ali u razlicitim trgovinama i ne znam koju da iscupam i odfuram, sa tim da su u zagrebu trgovine a ja u kutini :F
syzygy je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2008., 13:18   #2
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
A niko od frendova nema grafičku da probaš s njom...?

Misliom ono ako nije grafa, probaš napajanje ako ni onda ne radi onda ti je jasno ko je kriv...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno