|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gigabyte 3850 ultra durable 2
Jučer ja otišao u vemulj kupiti neku od 3850 kartuša i ponude mi ovu Gigabyte sa zalmanom i 512 rama po cijeni od 1260kn. Uzeo je naravno,jedino što je nemaju nigdje u cjeniku i to mi je čudno ! Mislio sam da grafa dolazi sa dignutim taktom kako je tu pisano ali prevarih se. Taktovi su 670 za jezgru i 700 za memu,dakle nepromjenjeni!!! Čemu onda zalman na njoj? Istina je da je grafa gotovo nečujna i da temp. pod loadom ne prelazi 45 stupnjeva,a pod idle 32 stupnja i to sa dignutim taktom 720/850... I zna li tko kako dobiti zvuk preko nje? Instalirao sam sve drv.spojio dvi sa hdmi-em(svi pinovi na kabelu) lcd tv-a, ali zvuka nema. Jedino nisam dobio dvi /hdmi adapter,nego imam svoj dvi/ hdmi kabel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
da bi imao zvuk na lcd telki moraš imat hdmi-hdmi kabel a ne dvi-hdmi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
vecina proizvodjaca nakon odredjenog vremena promjeni stock cooler na grafickama i pocne isporucivati neko svoje rjesenje hladjenja GPUa i memorije jednostavno su ta rjesenja u 90% bolja od originalnog hladjena koje dolazi sa grafom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Dobar izbor grafe , gigabyte upravo zbog tih zalmana odmah na grafi je po meni vrlo dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rugby a way of life
Datum registracije: Nov 2007
|
hisova (moja) ima taktove c:669 m:829 a vrti se stabilno na 756-1038 uz malu izmjenu brzine vrtnje venta....u tom slucaju temperatura u loadu(3dmarko06) je max 51 s time da do 50 vrti vent na 40% a iznad na 60% |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
3850
Mislim da nije stvar u kabelu,jer ima sve pinove i kažu da bi to trebalo raditi,jer i adapter samo prespoji dvi na hdmi,a to je ista stvar ne? Kada probam pokrenuti ATT automatski mi se resetira komp,zašto zna li tko? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hdmi
Zamjenio Gigabyte za Powercolor i sve rješeno. Dobio sam s njom DVI-HDMI adapter i još je takt memorije brži 250mhz. Jedino je malo glasnija od Gigabyta i Zalmana... :-( |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Otkopčaj konektor za vent sa kartice i spoji na neki adapter, imaš u Feniksu Zalman ZM-MC1 za kojih 12kn, također paše Sharkoon 12->7V, Fanmate isl. ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|