|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
FireWire kabel IEEE 1394, 4 pin na usb 2.0
dakle kako stoji u naslovu da li postoji ovakav adapter ako da gdje ga u zagrebu kupiti,da i to mi treba da mogu spojiti video camcoder(canon md110)na komp,znam da ako to nema za kupiti da moram kupiti firewire kontroler ali radi se o tome da nemam mjesta na matičnoj ploči da bih mogao uštekati u nju,pa ako ima netko još kakav savjet kako da spojim komp i kameru jer na kameri je 4 pinski dv izlaz(dv priključnica)i da ima i av izlaz, sad jedino još preko tog av izlaza da probam spojiti komp ako tako ide?sad ne znam ni kvalitetu slike ako tako tako spojim komp i kameru,preko tv tunera koji imam(winfast pvr2)koja je isto digitalna dakle da li bih dobio i digitalnu kvalitetu na dvd-u sa tako spojenim kompom i kamerom(chinch kabelom)ili ako hoću baš digitalnu kvalitetu moram ići preko firewire priključka dakle može savjet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
OMFG, jedva sam skuzio sta hoces iz ove reperske rime i posta....uglavnom, kamere su must have spajanje sa IEEE1394. USB ti ne dopusta prebacivanje slike u maksimalnoj rezoluciji i tu nastaje pusiona. Daklem, pare u padze i kupi PCI IEEE1394 kontroler i amen. Zaboravi taj USB pod hitno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a kaze da nema mjesta. iako tko zna, da se naci kontrolera koji imaju uzasno mali PCB i mogu bez problema ici u prvi PCI koje vjerovatno ne koristi zbog graficke. a nekako sumljam da 7300 dolazi sa coolerom koji zauzima dva slota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
imaš pravo, našao sam kontroler koji zauzima jako malo mjesta i uspio sam ga staviti u pc slot ono na milimetar,e sad još da pitam s kojim programom mi je najlakše snimke sa kamere zapržiti na dvd po mogućnosti besplatnim,hm inače sam uz printer dobio ulead video studio 9se dvd pa jer se može sa tim programom nešto napraviti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
3.14zda ®
|
Besplatni su gotovo svi bugoviti i pljugerski. Moje prijedlog je Pinnacle Studio 9 plus ili vise, super jednostavan program za capture, obradu i slaganje mpeg2 materijala bilo na HDD, bilo direktno na DVD medij. ZA malo naprednije i odlikase tu su Sony Vegas i Adobe Premiere Pro...ali i one s vise perja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
ConvertX to DVD je ok, inače se s njim može konvertirati xvid, divx, matrošku i ostalo u DVD ali možeš i DVD i DVS formate MPEG2 s njim pretvarat u DVDe sa menijima i svim ostalim...
![]() |
#7 |
3.14zda ®
|
Ja svima novima preporucam Studio od Pinnaclea, jer ga i pavijani valjda mogu shvatiti, posljednje verzije su prilicno stabilne za razliku od onih otprije, jedino jos uvijek zdere resursa kao kiklop. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|