|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Hitno, Pomoć (WIN XP)
Pozdrav svima, Ovako imam maxtor hdd, s kojim očito nešto ne valja, imam na njemu neke bitne podatke, do kojih ne mogu doći, ovako kad pogledam propreties hdd vidi se da na hadd-u ima fajlova tj. da je taj prostor i dalje zauzet, ali ne mogu nikako do njih jer se nevide, gledao sam pod hidden files i dalje ista stvar nema ništa, pokušavam sa nekim recoveryima ali neide baš, što da radim Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Pa ne bi bilo loše da daš malo više informacija, barem dal je FAT32 ili NTFS... Ja koristim RecoverMyFiles i za sad poser odrađuje solidno. Probal sam Nucleus-ov software za NTFS i FAT i moram priznat da mi je bolji od RMF ali je i za malo žešća i kompleksnija oštećenja. Kod jednog diska mi se desilo da sve nekak sporo pronalazi file-ove i cijeli proces se vukel ko krepana kokoš, da bi nakon moga živčanog sloma formatiral dotični disk (sa istim NTSF-om OBAVEZNO) i pustil recovery i sve bilo spašeno za nekih 5 sati - radilo se o disku od prijatelja sa 5k i kusur mp3 pjesama i RMF nije uspel spasit 2-3 pjesme. Pa si ti misli...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|