Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2008., 15:27   #1
Void()
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2007
Hitno, Pomoć (WIN XP)

Pozdrav svima,

Ovako imam maxtor hdd, s kojim očito nešto ne valja, imam na njemu neke bitne podatke, do kojih ne mogu doći, ovako kad pogledam propreties hdd vidi se da na hadd-u ima fajlova tj. da je taj prostor i dalje zauzet, ali ne mogu nikako do njih jer se nevide, gledao sam pod hidden files i dalje ista stvar nema ništa, pokušavam sa nekim recoveryima ali neide baš, što da radim
Hvala
Void() je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2008., 16:37   #2
mikey_rs
volveraš
Moj komp

mikey_rs's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Pa ne bi bilo loše da daš malo više informacija, barem dal je FAT32 ili NTFS...
Ja koristim RecoverMyFiles i za sad poser odrađuje solidno. Probal sam Nucleus-ov software za NTFS i FAT i moram priznat da mi je bolji od RMF ali je i za malo žešća i kompleksnija oštećenja.
Kod jednog diska mi se desilo da sve nekak sporo pronalazi file-ove i cijeli proces se vukel ko krepana kokoš, da bi nakon moga živčanog sloma formatiral dotični disk (sa istim NTSF-om OBAVEZNO) i pustil recovery i sve bilo spašeno za nekih 5 sati - radilo se o disku od prijatelja sa 5k i kusur mp3 pjesama i RMF nije uspel spasit 2-3 pjesme. Pa si ti misli...
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno